Blaker Skanse
HDR med stativ.

Bilde er beskjært. Dratt litt i kontrast spaken, ellers har jeg ikke gjort noe. I ettertid så ser jeg at jeg kanskje skulle senket fargemetningen noe? Hva syntes dere?
Fornøyd, jeg liker sterke farger.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-03-07 12:08:13
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2015-03-07 12:09:55
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2015-03-07 13:51:13
    Versjon #4
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • Canon EF 24-105mm f/4L IS
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/15s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger74
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1025088} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Vidar Magnus J.
Fin komposisjon, gode farger på himmelen og snøen, men jeg synes de blir litt for sterke på veggene og taket , det blir et litt kunstige preg. Ellers en fin bildeserie.
Anders S.
Tusen takk Vidar Magnus! Versjon 4 er lagt ut med svakerer farger. Hilsen Anders
Tor Einar K.
Enig med Vidar. Hadde også gjerne sett der sokkelen til statuen treffer bakken da den henger litt i løse luften slik det er nå.
Anders S.
Tusen takk Tor Einar. I versjon 4 har jeg senket styrken på fargene, etter råd fra Vidar Magnus. Når det gjelder sokkelen, så har jeg vært uoppmerksom og sløv da jeg tok bilde. Jeg skal huske på det til neste gang.
Takker så mye for tilbakemelding! Hilsen Anders
Olvar G.
Fint bilde av Komandantboligen på Blaker skanse fra bygda jeg selv bor. Liker V4 best med mer riktig farge på selve bygningen. Ellers var jo originalen grei.
Enig ang sokkelen. Vidvinkelen, 24mm, har skapt noe skakke vegger. Ser du bruker LR, har du prøvd Lens Corrections for å rette opp dette?
Anders S.
Hei Olvar! Mange tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Nei jeg har ikke prøvd lens corrections, det skal jeg forsøke på. Jeg er ganske ny når det gjelder Lightroom, fortsatt er det mye der som jeg ikke kan. Takker så mye for tipset, det setter jeg stor pris på. Hilsen Anders
Harald N.
Artig å sjå, her gjekk eg gjekk eg eit år på Statens lærerskole i forming for 50 år sidan.
Mvh Harald
Anders S.
Hei Harald. Tusen takk for hyggelig kommentar. Veldig morsomt for meg å vite at dette bildet ble et slags gjensyn for deg. Takk for at du delte litt av din historie. Slikt synes jeg er spennende å høre om. Hilsen Anders
Arild T.
Godt bilde med flott fargemetning. Eneste jeg har å utsette, er at du burde hatt med hele sokkelen på statuen. Originalen for meg.

Hilsen Arild
Anders S.
Hei Arild! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Enig med deg angående sokkelen. Koselig at du liker bilde mitt.
Hilsen Anders
John O.
Det er en fin serie, i tilpas HDR farver og lys
Vælger V4
Mvh. John
Anders S.
Hei John!
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding!
Hilsen Anders
Jostein S.
Hei
Flott motiv Anders
Tror alikeveljeg går for V4
Jostein
Anders S.
Takker så mye for hyggelig tilbakemelding, Jostein! Veldig koselig at du liker bildet mitt!
Hilsen Anders
Jan G.
Jeg er mest opptatt av at du i originalen er litt snau med "luft" under motivet, det blir et litt kunstig utsnitt. Da passer versjon#2 og #3 bedre etter min mening. Særlig versjon #3 er spennende, Stien tvers over bildet gjentas i formen på den hvite skyen oppe i bildet. Jeg ville nok ha rettet opp veggen helt til venstre slik at den kommer i lodd.
Mvh Jan
Anders S.
Hei Jan!
Tusen takk for hyggelig kommentar med gode råd og tips. Ja jeg vet om veggen og manglende luft under, det har gått litt fort og gæli her, rett og slett. Jeg setter pris på din ærlige mening. Det er jo nettopp slike innspill man lærer av. jeg skal legge ut en ny versjon etterhvert, hvor jeg skal forbedre disse punktene. Men, jeg er litt treg vet du.
Takker så mye igjen!
Hilsen Anders
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu