Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger110
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1027714} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Håkon B.
Kjempefint silhuetbilde av fire mennesker. Miljøet med trærne er midt i blinken. Og lyset. Ja det er bare herlig. Tommel opp her
Tor Inge O.
Nydelig bilde. Flott komponert og utført.
Hermod O.
Motivet er klar nok - mennesker i siluett mot en flott solnedgang. Fin overgang mellom fargene. Men hvor er det sentrert? Det er for uryddig med at menneskene ikke er sentret med solnedgangen og pix1 er for 'vid'....Ett alternativ er også å la treet på h.side dra inn bildekanten sammen med en nedskaling av det hele....dog er det som en av mine kritikere bruker å nevne - smaken er som baken....
Bekskjært ville jeg iallfall ha gjordt -

Mvh
Hermod
Viggo Strand K.
Smaken er som baken.....helt sikkert det Hermod. Hva du mener med at det ikke er sentrert med solnedgangen er jeg ikke sikker på. Jeg plasserer omtrent aldri hovedobjektet midt i bildet.
Bildet er forøvrig laget litt stort...så kan heller familien som har fått bildet croppe det slik de vil. Jeg lurer dessuten på hvordan du ville croppe det...å påpeke det uten å forklare hvordan er ganske bortkastet.

Viggo
Ivar W.
Jeg tror et kutt på høyere side, kanskje halvveis inn i stammen på det store treet, er det HO prøver å foreslå. Og jeg er i så fall enig.
Men pent bilde uansett.
Magne M.
Et nydelig bilde. Du må ikke finne på å beskjære bildet på høyre side som det nevnes over - den glippen med lys mellom trestammen og bildekanten er helt vesentlig, slik jeg ser det. Skulle gjerne også sett en versjon i 3-2 eller 4-3.

Hilsen
Magne
Magne M.
(Med versjon i 3-2 eller 4-3 mener jeg selvfølgelig originalutsnittet).
Harald N.
Flott siluettbilete dette. Ville ikkje kutte på høgre side. Skulle det kuttast måtte det skje på venstre side slik at personane kom akkurat på midten.

Mvh Harald
Jan G.
Komposisjonen er god slik den er. Vanligvis foretrekker jeg sentrering framfor 2/3 eller det gylne snitt. Her synes jeg at personene er godt plassert i bildet, hensyn tatt til trærne former seg slik de gjør. Flott forløp fra gulorange til koboltblå.
Mvh Jan
Anders S.
Knall flott og praktfullt!
Nydelig bilde som hører hjemme på en vegg, slik at flest mulig kan beundre det! Ett godt bilde å hvile blikket på.
Hilsen Anders
Sissel Elisabeth H.
Nydelige overganger fra lyst til mørkt. Den lave plasseringen av menneskene gjør at de mektige trærne får sin høyde og kraft fortjent. Lyset er vakkert og fargene likeså,og kontrastene i silhuett et syn å se på.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Egon Ø.
Flotte skarpe silhuetter på den smukke aftenhimmel.
Hilsen Egon.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu