Travelt på Karl Johan
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-07 00:16:34
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon IXUS 400
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriUtbrent
  • Lastet opp
  • Visninger213
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_102796} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Jan-Wilford A.
Hmm, her må det vel være autofokusmotoren som er utbrent...
Neida, artig bilde, ser ut som om du har brukt et filter i PS, men mulig jeg tar feil....igjen.
Caroline M. S.
He, he - Jan Wilford - autofokusen var sjanseløs her. Begrensede muligheter for bruk av manuelle innstillinger på IXUSet, så her har jeg vippet kameraet kraftig nedover på skrå samtidig som jeg knispet - for å få noe som skulle ligne på bevegelsesuskarphet. Helt vellykket var det vel kanskje ikke, men jeg synes likevel det ser sånn passe ettermiddags-på-vei-hjem-fra-jobb-stress ut. :-)
Rune T.
Hei Line!

Jeg synes dett var et spennende bilde. Får assosiasjoner til et maleri jeg har sett fra Frankrike et eller annet sted, tror det var av en eller annen impresjonist.
Liker fargene i bildet og har stor sans for det lyse området til venstre, det udefinerbare som understreker anonymiteten til menneskene du har avbildet.

Mvh
Rune
Caroline M. S.
Takk Rune. :-) Jeg tenkte på de franske impresjonistene jeg også. Særlig da jeg satt og lekte med fargene i PS, men det endte med dette som jeg ikke har gjort noe annet med enn beskjæring.
Inger-Lise S.
Noe ved dette bildet tiltrekker meg virkelig! Får bare si:Stilig ,med flott effekt og farger.
Steinulf L.
Liker 'skisseblokk' teknikken din. Utfordringen ligger i å få 'tegningen' klar nok, samtidig som følelsen av bevegelse opprettholdes. Her er det vel ikke følelsen av bevegelsene som slår meg. Komposisjonsmessig blir det litt tomt til venstre, ville nok kappet ved treet og latt det ramme inn bildet på den siden.
Caroline M. S.
Takk for nye kommentarer. :-)

Steinulf: Skjønner hva du mener med tomt til venstre. Jeg synes dette bildet er tydelig nok, men er enig med deg i at det ikke er bevegelse i personene. Likevel får jeg følelse av fart på vei hjem fra jobb. Etter at jeg tok dette bildet har jeg fått meg kamera som kan brukes helmanuelt, så nå trenger jeg ikke lenger slite med kraftig ''vippeteknikk''. :-)

Inger-Lise: Takk for at du synes det er noe som tiltrekker deg ved bildet. Det er noe jeg liker med det også - mest det at det minner meg om noe jeg har sett før (et eller annet maleri - muligens akvarell). Det er over et år siden jeg tok bildet. Det har bare blitt liggende her - ikke blitt slettet som de fleste andre. Nettopp fordi det er noe jeg liker med bildet selv om jeg lett ser at det ikke er bra nok. :-)
Roy S.
Effektfullt. Ikke eng i at venstresida blir tom. For meg er det her bildet ligger.
Tar meg den friheten å sende deg et forslag til hva jeg mener.

Roy


Caroline M. S.
Tusen takk Royce. Så fint å få forslag på e-post. :-) Hadde ikke kommet på denne beskjæringen selv, men har prøvd noen andre som jeg ikke har vært særlig fornøyd med. Synes din ble bra - mer høst. :-)

Jeg lagde din versjon omigjen - den jeg fikk var en bmp-fil. Ser at min ble litt mer puslete i størrelsen enn jeg hadde tenkt meg og at din så mer softet ut.
Steinulf L.
Mer tempo i v#2
Sidsel A.
Hei Caroline, Trodde jeg hadde vært inne og sagt noe om dette bildet, men det har visst gått litt fort i svingene i det siste! Jeg har i hvert fall vært inne og sett på det flere ganger, og liker det - foretrekker # 1. Uttrykket ''skisseblokkteknikk'' som Steinar bruker, er godt. Minner om en tegning eller en akvarell. Kan være travel ettermiddag på Karl Johan, men også avslappet formiddag på Croisetten i mine øyne. Fargene har noe ''Middelhavsk'' over seg, som gjør det varmt og lokkende. Inspirerer til lignende eksperimentering!
mvh Sidsel
ps Jeg har lagt inn et svar til deg under ''No more tears'' hvis du gidder å titte innom. Ha en god kveld.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu