"Rocky Art" fra Lanzarote 41
Jeg har tidligere lagt ut noen av disse arbeidene til forskjellig interesse har jeg registrert.
Da de er like forgjengelige som graffiti og tag da de enten ble blåst overende av vinden eller ble tatt av Atlanterhavets brenninger ved høyvann mens det kom opp stadig nye har jeg tillatt meg å gi noen av dem min egen vri.
Dermed er utstyr og exif lite verdt.
Se gjerne mot mørk bakgrunn.
34 arbeider ligger nå ute på

http://WWW.pbase.com/kneppen
Gloryfull fremtoning.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger65
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1028936} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Hans Petter S.
Et nytt kunstverk dette! Her har du fått fint lys, som gjør seg godt i bildet! Bakgrunnen er vel krusninger i vannet vil jeg tro? Det gjør seg også godt! Etterbehandlingen skaper et flott uttrykk. Ser nesten ut som en skapning med øye på øverste stein! Kunstnerene her, må være flinke til å stable stein, men regner med de "limer" litt!
Roar K.
Hans Ptter!

Ja, jeg tipper også at lim er i bruk her.
Hva bakgrunnen gjelder så er den nok hjemmelaga ved hjelp av diverse filtre.

Roar
Avsluttet .
Matchene tekstur og koloritt mellom motiv, bakgrunn og ramme. Disse bildene skaper mange assosiasjoner. E.T. med øye, hode, lang hals og kropp. Flott at bildene dine skaper en assosiasjonsrikdom, Roar.
Geir
Walter S.
Det er snodig med den menneskelige psyken og hjernen vår, men den prøver hele tiden å finne noe som ligner enten ansikter eller menneskelignende figurer av alle ulike abstrakte former og fasonger man ser.

Så også her, og jeg falt ned på ei "nonne" sett i tre-kvart-profil. Hvordan hun greidde å bli gravid vet jeg ikke, men sånn er det når man "lytter" til psyken - det kommer mye rart ut av Sareptas Krukke.....!
;o)

Fengslende former med glødende omriss mot en bakgrunn av ørkensand?

Mvh,
Walter
Anders S.
Jepp, ett nytt og herlig kunstverk! Fengslende og fasinerende hvordan du får det til, og inspirasjonen din må jo være helt fenomenal!
Imponerende til TI tunsner!
Hilsen Anders
Avsluttet .
Fin struktur og kombinasjon av farger. Kreativ måte å redigere foto på i velkjent stil.

Espen
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Sissel Kleivdal H.
Jeg liker uttrykket arbeidet/behandlingen har gitt i dine bilder. Dette liker jeg spesielt godt. Kanskje fordi det foruten å være veldig dekorativt også gir meg assosiasjoner . Et flott verk!
/Sissel
Sissel Elisabeth H.
Veldig dekorativt. Matchende farger og vakker dekorering i form av lys og effekter. Og når kompen er slik den er blir det flott \veggpynt av dette!

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu