Fiskerne på Skjervøybrua!
Ved Skjervøybrua er det en stor rasteplass! Den fylles opp med bobiler på sommerhalvåret. Da kan man døgnet rundt se turister som står på brua og fisker! For det meste dreier det seg om småsei! Det artige med fiske her, er at man ser fisken i havet, man kan nesten se at de biter på. Man må bare håpe at det ikke biter på en stor rugg, da blir det problemer med å få opp fisken... Dette bildet er tatt ved midnatt natt til 30. mai!
Her er et annet bilde av Skjervøybrua vinterstid: bilde nr. 652425
Bildet inngår i albumet Et lite stykke Skjervøy! - Skjervøy er en øykommune i Nord-Troms. Vi liker å kalle oss kystbyen, selv om vi ikke har bystatus.
I denne serien vil jeg vise små og store detaljer fra selve øya hvor kystbyen på 70 grader nord ligger.
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF 70-300mm f/4-5.6L IS USM
  • Brennvidde135.0mm
  • Blenderf/16
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger98
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1029839} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Hermod O.
Pix1 er bortimot teknisk presentert i snitt og farger....tittelen er en metafor (!)
Er selv fra en annen kystby enda lengre nord - Hammerfest som har en lignende bro - men der fisker man ikke fra brua men fra sidene under brua etter bl.a. seien på våren....
Hans Rich. A.
Et nydelig lys i bildet ditt i kontrast til brua, personene og landskapet. Fint utsnitt.
Mvh Hans Richard
Avsluttet .
Flott lys, ser ut som en fin natt for både fiske og foto. Håper fiskerne fikk like god fangst som deg. Synes det er fin balanse i bildet, og skyene, horisonten og brua gir fine linjer. Fine toner. Ser for meg at det tar på litt å dra store fisker helt opp ja. Fort gjort at det glipper på veien mellom overflaten på vannet og opp til brua.
Walter S.
Et bra bilde av både natur og infrastruktur i Nord. Gode farger og silhuett-virkningen passer godt her. Ekstra pluss for din fortelling!
:o)

Mvh,
Walter
Roar K.
Kanskje skulle 2/3 av himmelen sett i for eksempel høyresiden vært fjernet hvis det er broa som skal være blikkfanget. Men på den annen side er også de to flotte skystripene vel så interessante som broa som bare strekker seg vannrett over flata.
Det blir nok lys og farger som dominerer bildet.
Tok en titt på "trekløveret" du linker til og da faller dette helt gjennom - fantastisk serie.

Roar
Paal S.
Et vakkert bilde. Flotte linjer og lys. Fortellingen din gir bildet merverdi.
mvh Paal
Geir F.
Et rent og harmonisk bilde med broen i flott silhuett. Nydelig lys som kanskje hadde kommet enda bedre frem ved å fjerne skylaget. Når en ser på bildet faller blikket på både skyer og bro, men dersom en fjerner skylaget faller blikket på broen med det fine omgivende lyset, men det er selvfølgelig smak og behag.
Geir
Jostein S.
Hei
Superflott!
Utrolig til skarphet i bildet. Fine fargekominasjoner
Jostein
Hans Petter S.
Tusen takk for responsen, det var hyggelig! Setter stor pris på alle kommentarer!
Vurderte en del beskjæringer når jeg jobbet med dette bildet og ser at det finnes flere muligheter. Valget mitt falt på dette, jeg synes stripa øverst blir et viktig element i bilde, selv om den kan ta litt oppmerksomhet fra brua! Den er med på å skape stemningen i bildet og bildet blir litt kjedelig uten synes jeg!
Vidar Magnus J.
Vakker stemning og fine silhuetter mot det varme lyset.
Hans Petter S.
Tusen takk for kommentar Vidar Magnus!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu