Sommerkveld i Oslo
Testbilde etter å ha hentet mitt Sony A77.V-kamera fra reperasjon.
Utstyr
  • SONY SLT-A77V
  • 18-55mm
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • AnnetISO 400.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger53
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1030489} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Walter S.
Det virker meget bra nå da, Vidar Magnus.
Hva var det som var feil med det?

Sikkert godt å få det tilbake, kan jeg tenke meg. Det må være direkte plagsomt å måtte levere fra seg et kamera man bruker hver deg, og våre uten det i mange uker!

Stilig og dynamisk bilde fra Oslo sentrum med travle scener!
Lykke til videre med din A77!

Mvh,
Walter
Harald N.
Dette blei nå bra.
Fint formidla gatefoto.
Mvh Harald
Hans Petter S.
Flott bilde fra gata! Lyset skaper god ettermiddags-/kveldsstemning! Innholdsrikt og fint bilde!
Vidar Magnus J.
Mange takk til Walter, Harald og Hans Petter for gode og hyggelige kommentarer.

Walter: Takk for omtanken ang. kameraet. Jeg fikk tatt noen bilder under 17.mai-toget da jeg fikk opplyst i monitoren "kamerafeil" og kameraet sloknet midt i en eksponering. Batteriet var fulladet over natten og viste 91% på monitoren da kameraet sviktet. Jeg prøvde mine reservebatteier (jeg har 2 stk) uten nytte. Kameraet var dødt. Verkstedet har byttet hovedkortet i kameraet. Jeg har i ungdomsårene opplevd å "klø" i fingeren over å se et motiv uten kamera til stede (brukte da Minolta SRT 100X og Kodak 135mm filmrull med plass til 24 evn. 36 bilder). Nå kom mitt gamle Sony A300-kamera i bruk igjen. Større minnebrikke enn A77 men et trofast og godt kamera som jeg har hatt i 7 år nå og aldri har hatt problemer med.
Roar K.
Her har du fått med mye ser jeg.
Skinnegående italiener som jeg aldri fikk kjørt da jeg måtte gi meg før de kom skikkelig i drift.
En aldri så liten beskjæring i venstrekanten både for å slippe vindusrammene akkurat i bildekant og også for å fjerne en gråblå trekant akkurat i kanten ved trafikkøya. Et bånnkutt for å fjerne den hvite diagonalen over nedre venstre hjørne ville nok strammet opp litt.
Ser ut som kamera funker bra etter rep. God dybdeskarphet så både hotell "Stemjernet" og Oslo galleri kommer godt fram med gode detaljer.

Roar
Sissel Elisabeth H.
Flott utsnitt og fint med kveldslyset som varmer opp i det litt kalde bylandskapet. Et klart og detaljert bilde.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Jostein S.
Hei
Fin kameravinkel med innsyn inn i motivet
Lyse, lette og gode farger!
Jostein
Anders S.
Hei!
Det var da godt å høre at ditt A77 nå er friskmeldt!! Ventetida ble lang, kan jeg tenke meg.
Her har du fått ett flott bilde fra by´n med masse liv og røre. Folk som strever avgårde, på vei til sitt hverdagslige "jobb mas", de som veldig mange andre. Det får meg ofte til å undre, hvor skal dem og hva driver de med? For eksempel kvinnen i bildet som kommer gående fra siden og opp på fortauet, veldig fast og målrettet gange på denne damen! Det er sikkert en ganske bestemt dame også? Jeg bare gjetter og funderer! Det er det jeg liker så godt med bilder som dette her, det er så mange inntrykk og uttrykk i ett slikt bilde som dette!
Dette bildet er meget bra og utrolig innholdsrikt, med mye å se på! Jeg syns fargene er gode og lyset og dets refleksjoner på skrå, ut fra vinduene er gode detaljer her!
Ett praktfullt bilde, fra gata! Dette er kjempe bra!
Hilsen Anders
PS; Jeg skal nå først, etter å ha skrevet min tilbakemelding, lese de du allerede har fått....
Vidar Magnus J.
Mange takk til Roar, Sissel Elisabeth, Jostein og Anders for gode og hyggelige kommentarer. Setter pris å deres tilbakemeldinger. Jeg har jobbet nattskift i en periode nå og er derfor litt sen men mine tilbakemeldinger.

En ekstra takk til Roar for forslag til bildebehandling. Jeg husker den tiden Höka-trikkene var i bruk og senere en type som sies å ha vært innkjøpt brukt fra Göteborg. Jeg har ofte vært i Oslo siden tidlig barndom, (husker godt Oslo Vestbanestasjon som da var i drift) men da jeg begynte å jobbe på Postterminalen i Oslo var disse gamle trikkene allerede tatt ut av tjeneste.

Anders: Mange takk for gode tilbakemeldinger, tanker angående mine bilder og omtanke til mitt kamera. Jeg har reservekamera, mitt gamle Sony A300, et 7 år gammelt speilreflekskamera som jeg har brukt i mellomtiden, men det er uansett ergelig når hovedkamerat svikter, spesielt under store dager som nasjonaldagen. Mitt første spelreflekskamera jeg fikk da jeg var 11 år gammel i 1984 (Minolta SRT100X) har jeg også beholdt, men det er nå et utstillingsobjekt på en bokhylle i min egen stue. Fremdeles fullt brukbart, men det er analogt og må ha 135 mm filmrull.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu