Julshamna
Julshamna ligger ytterst mot Hustadvika, sånn ca midt mellom Bud og Atlanterhavsveien.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2015-06-14 10:20:41
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D300
  • 18.0-200.0 mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde24.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger80
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1030696} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Harald N.
God komposisjon med fine fargar av eit flott landskap.
(Litt vel oppskarpa?)

Mvh Harald
Agnar H.
Takk til Harald. Jo, har nok bevisst dratt litt i spakene både på farger og oppskarping. Har også lagt ved en versjon 2 fra samme sted. Har her fått med litt av fjellet Stemshesten.
Anders S.
Hei!
Her har du 2 knall flotte versjoner, hvor det meste stemmer.
Glimrende gjennomført med farger, lys, komposisjon og format!
Jeg syns versjon 2 er spesielt vakker og fin, det er en god balansegang er fra høyt til lavt i terrenget som jeg liker godt! Linja som går helt fra toppen av fjellet og helt ut i null, ut i havet er en meget flott horisont!
Kjempe bra!
Hilsen Anders
Walter S.
Jeg også velger meg V2 fordi fjellet gir en ekstra dimensjon til bildet og naturen blir noe mer spennende og litt dramatisk også. Så var det det okergule huset ved foten av fjellet som virkelig gir en ekstra "piff" med sine vinduer som speiler kvelds-solen.
Blomstrende hundekjeks gir sommerfølelse de lux.

Flott levert, Agnar!

Mvh,
Walter
Agnar H.
Takk til Anders og Walter. Bildene ble tatt i går kveld; en av få kvelder det ikke har regnet siste måneden. Ikke mer en 7-8 grader, men vi var glade for oppholdsvær og en liten antydning til kveldssol :-)
Hans Rich. A.
Kjempeflott landskapsmotiv. Likte også ver 2 best. Fine farger og lys, spesielt i skydekke. Godt dynamisk omfang fra skygge til høylys.
Mvh Hans Richard
Jostein S.
Hei
To flotte sommeraktige motiver
Liker dramatikken i skyene
Jostein
Inger Anne Maritsdotter V.
Vakkert og stemningsfullt med sommerenga i forgrunnen og fargespelet på himmelen.
2 fine bilder, min favoritt blir #2 p.g.a. fjellet.
Agnar H.
Takk til Hans Rich., Jostein og Inger Anne. Stemshesten (667 moh) vi ser litt av er et velkjent og mye brukt landemerke for sjøfarerer langs den farlige Hustadvika. Når en fjell står så langt ute ved kysten blir det veldig godt synlig for de som ferdes i båt. Fra toppen kan en se hele kyststreningen fra langt opp på Nordmøre og ned til Sunnmøre.
Ivar W.
Versjon 1 er min favoritt, liker roen som dette bildet har. Meget god formidling av en norsk lys sommerkveld.
Hans Petter S.
Ja takk, begge deler! Synes begge versjonene er like flotte. Fine komposisjoner, flotte landskap og god dybde. Himmelen var jo nydelig her da, i tillegg til alt det andre! Man må benytte anledningen når det er oppholdsvær til foto! Godt levert!
Sissel Elisabeth H.
Vakker blomsterflor og nydelige farger og lys på himmelen i v1. Liker utsnittet. Flott komposisjon også i v2. hvor fjellet buer seg fint nedover mykner opp og ender ut i landtungen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Agnar H.
Takk til Ivar, Hans Petter og Sissel Elisabeth. Det er ute ved kysten en finner det fineste lyset. Og det aller fineste lyset er når solen står opp eller går ned. Akkurat nå er det lyst nesten hele døgnet :-)
Tone A.
2 vakre landskapsbilde kor eg støttar Sissel Elisabeth sin kommentar og seier jatakk til begge.
V1 har eit lågt fotostandpunkt som får fram den frodige blome-enga og dei to nausta er flott plassert under kveldstona skylag. Flott dybde med sjøen og kystlandskapet .
V2 er litt meir prega av at det skyar til og at landskapet i bakgrunnen ligg i skugge. Mens forgrunnen med blome-enga har siste rest av lys som speglar seg i huset under det spesielle fjellet.
Dimensjonane kjem godt fram pga husa under fjellet Stemhesten, med sine former og linjer. Litt meir oppskarping på v2 enn v1. Uansett 2 fine landskapsbilde kor eg nå held ein knapp på v1.
Helsing Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu