Ved Fetsund Lenser III
Bildet inngår i albumet Lenselangs - Fetsund Lenser er et av ti nasjonale teknisk industrielle kultur-minner, og kanskje det best bevarte vassdrags-kulturminnet i Norge. Det er videre Norges eneste gjenværende anlegg for bunting og sortering av tømmer. Anlegget ble fredet i 1985, og fløtingsmuseet/kulturminnet åpnet for publikum i 1990. Området ligger både i vann og på land og omfatter eksisterende lenseanlegg, 7 slepebåter, 25 robåter, flytende hvilebrakker og 24 bygninger hvorav 20 er fredet.
Utstyr
  • Nikon Nikon D70
  • Nikon AF Nikkor 70-210 mm 1;4-5,6
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger178
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_103170} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Sidsel A.

Likte komposisjonen. Fint med det sollyse landskapet i bakgrunnen. Ville lagt en tynn hvit ramme rudnt bildet innenfor den srote bakgrunnen.
mvh Sidsel
Cristina B.

Hei, takk for informasjonen til bildet, fordi da blir det mer spennende. Likte det med gresset i forgrunnen. Bildet er like fint i s/h også.
mvh Cristina
Anniken S.

Liker komposisjonen og panoramaformatet. Gresset i forgrunnen ble faktisk spennende med sine fargemetninger, kunne ønske at jeg fant igjen litt av det samme i skogkanten i bakgrunnen. Den blir litt blass i forhold til det knalle gresset. Syntes du har fanget inn huset godt på dette bildet.
Tone B.

Har likt disse bildene dine av Fetsund Lenser, men her føler jeg det ble for mangen elementer å forholde seg til, og opplever derfor komposisjonen som litt rotete. Fine kontraster i lyset.

mvh Tone
Mike T.

Hei Steinulf,
jeg liker dette bildet best av dine forskjellige presentasjoner av anlegget. Oppfatter dette som dokumentasjon i en vellykket komposisjon. Her er det mange ting som jeg ''forstår'', og føler meg derfor trygg med bildet. Setter pris på at du denne gangen har fått liv inn i bildet - i en akkurat passe dosering. For min smak, altså :-)
Hilsen Mike
Vibeke P.

Godt komponert. Likte godt den flotte forgrunnen med gresset, men likte mindre at vannet vår så lyst. Litt uheldig plasseringen av bygningen i bakgrunnen som ser ut som om den er plassert på stolpen....
Men helheten var bra.

Vibeke : )
Avsluttet .

Jeg synes forgrunnen tilførte dette bildet det lille ekstra.........bra!

MvhJRH
Bente W.

Nydelig på lensene ja.
Fint fanget stemning og flotte farger.
For øvrig enig med Christina, vedr opplysninger. De tilfører bildene noe ekstra.
Mvh
Bente
Avsluttet .

Fine farger, og som nevnt over - gresset i forgrunnen gir det lille ekstra. Jeg hadde likt bedre om båten hadde vært en trebåt, men man kan vel ikke få alt...
Nils L.

Fint utsnitt og bra farger.
Mvh Nils :-)
Venche J.

Dette er det beste av lensebildene dine etter min smak.

Lurer meg grønn på hva den firkantede lyse kassen (oppå stolpen) har som funksjon?

Fine farger. :)

Wenche.
Per R. G.

fin komp resten er vel sakt om dette bildet
Inger-Lise S.

Hei Steinulf! Har ikke sett dette før....
Bildet ditt likte jeg godt. Fint motiv og veldig interessant lesing.
Komposisjonen sitter,syns jeg og du har presentert dette veldig bra!
Fint med gresset i forgrunn og fargenyansene på bygning og trær.
God dokumentasjon:)

mvh Inger-Lise
Jóhann Á.

Hei Steinulf!
Liker, som mange andre, bildet. Syns utsnittet funker bra, og to ting som bidrar sterkt til det er gresset i bunn og båten på vei innover. Bra!
Steinulf L.

Kassen oppå stolpen' er Lecafabrikken på andre siden av Øyeren som Bjørn Rørslett har avbildet på en utmerket måte her:bilde nr. 131664. Ser man godt etter, ser man at bygningen ligger bak og ikke på stolpen. Forøvrig takk for alle kommentarer.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu