Katedral og seilbåt
Katedralen på Herføl, Hvaler
Bildet inngår i albumet Herføl - Bilder fra øya Herføl på Hvaler
Utstyr
  • OLYMPUS E-510
  • 14.0-54.0 mm f/2.8-3.5
  • Brennvidde14.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger86
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032446} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Roar K.
Jeg antar du vil beholde denne som den er selv om nok himmelen oppe lett kaller på oppmerksomheten så da går mitt forslag i retning av en V2 som nok blir et litt annet bilde.
Jeg kuttet vekk den smale himmelranda oppe så øvre ramme skjærer i fjellet. Deretter et kutt til høyre så det gjenværende blå forsvinner.
Men da ble formatet litt kjedelig så jeg tok et bånnkutt i tillegg og endte da opp med at den lengste av de to speillinjene nede til venstre i bildet gikk ut på nedre ramme med en drøy cm. fra hjørnet.
Muligheten for å kutte ytterligere oppe slik at det bare blir Ca. 1 cm igjen over portalen er selvfølgelig også til stede for da blir det mindre blått til høyre å kvitte seg med.
Mange fine linjer og figurer i fjellet som trekker en steingal manns interesse. Denne blir sikker stående noen milloner år til til tross for sprekkene - om det da ikke kommer et jordskjelv.

Roar
Torstein H.
Takk for hyggelig kommentar Roar.
Dette er et motiv jeg har i et utall ulike versjoner, utsnitt og formater. Noen utgaver ligner mer på det du foreslo, mens andre går i helt andre retninger. Dette foto ble tatt tilbake i 2008 og har vært har mange ganger siden.
Denne gangen har jeg latt den blå himmelen være og intensivert denfargen, nettopp for å fremheve kontrasten med det røde i fjellet.
Walter S.
Artig at du også fant frem til "Katedralen" Torstein. Spennende sted, og man må jo fundere og lure på hvordan dette har oppstått. Min teori går ut på en Jettegryte-fenomen.
Var selv der både juli og september 2014 - 1. gang for å utforske øya og finne stedet (er jo ikke så enkelt hvis man ikke har med kjentmann), og andre gang for å fotografere.

Mine bilder av "katedralen" ligger tilbake til den tid: http://foto.no/i/1015590


Artig vri, dette med den lille seilbåten. Det gir litt målestokk til dimensjonene. Eneste kvinnelige medlem av den gruppen jeg var med den gang, fikk tilbud om å være "havfrue"-modell og bade uti "katedralen", men hun avslo....!
;o)

Mvh,
Walter
Jostein S.
Hei
VANVITTIG FLOTT
For en knakende god effekt dette bildet har
Lyset er jo helt formidabelt!
Jostein
Sissel Elisabeth H.
Veldig severdig og gode detaljer. Speiling og lys er topp.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Erik L.
Spesiell natur. Likte bildet godt. Fin eksponering og speiling.
mvh. Erik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu