Jazzbyen fargelegges!
Som sedvanlig er det Jazzfestival i Molde i midten av juli. Synd at været ikke spiller på lag, men fargerike innslag er med på å "varme" allikevel.
Det syder formelig av alskens rariteter av ymse kvaliteter, men artig og folksomt er det...
Fotograf
Utstyr
  • Olympus OM-D E-M5 Mark II Titanium Edition
  • Olympus M.ZUIKO Digital ED 12-40 mm f/2.8 PRO
  • Brennvidde12.0mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger69
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1032462} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Agnar H.
Fargerikt innslag fra jazzbyen. Ser ut til at du har vært heldig å få et bilde mellom regnbyene. Har aldri sett flere panfløyter og liksomindianere, glorete ballonger og teite T-skjorter enn i år. Selvsagt også mye annet, og ikke minst mye bra musikk :-)
Avsluttet .
Får lyst å dra til Molde når jeg ser at der er masse folk og farger, og som Agnar skriver – mye bra musikk.
Fint bilde!

:) fra Øystein
SveinM M.
Takker, Agnar og Øystein, for kommentarer. :)
Agnar; ja, det er minsanten mye "tvilsomt" i gatene under et slikt evenement, men samtidig er de jo med på å sette liv og farge... ;)
Vidar Magnus J.
Fin komposisjon av folkelivet fra med klesstativer og boder som ramme for gatebildet. God festivalstemning. Handler aldri selv i slike boder men det trekker visst folk til sentrum.
Walter S.
Fargeglad bilde av kremmer-boder som selger "juggel" over en lav sko. Har opplevd det samme her i Fredrikstad under 4 dager med Glommafestivalen hvor et femti-talls boder solgte dumme hatter, glorete parykker, fargeglade ballonger i alle fasonger og ellers billige plastikk-leker "Made in China" av halvseriøse "kremmere" som så ut til å tilhøre samme "klanene". En eneste nors bod som solgte spekepølser fra Valdres http://foto.no/i/1031333 - resten var bare trist å se på.

Må bare gi Agnar Harnes rett i hans analyse! Jeg liker heller ikke utvikling hvor det overfladiske skal være toneangivende og representativt for dagens levestandard. Hvilken verden er det vi tilbyr ungene i dag?

Men, det er jo ikke fotografens feil, da. Synes nok at arrangørene kunne være litt kresen på hvem som kjøper bod-plass...

Du har tatt et bilde som engasjerer, SveinM!!
:o)

Mvh,
Walter
SveinM M.
Takker for kommentarer, Vidar M og Walter! :)
Alle disse fargerike bodene er som regel fyllt med "juggel" og ting og tank vi ikke trenger. Noen hederlige unntak er det, med ekte håndverksarbeider o.l., og så får en jo tak i gode spekepølser og dets like, hvis en ønsker...
Skjønner ikke at det går an å leve av å selge juggel, jeg da, men det er sikkert noe som "bare jeg" ikke forstår ..... ;)
Trygve B.
En fin miljøskildring dette.
SveinM M.
Takker, Trygve! :)
SveinM M.
Takker, Trygve! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu