Vingeklippet svartglente
Kommer nok ikke opp mot ørna Nils Christian presenterte. men jeg gjør som Prøysen i "Æille har et syssjenbån på Gjøvik": Je kræmte litt og kjem med det je har.

Bildet er jo ikke av ny dato så det kan ha vært ute her for noen år siden, men her i forhåpentligvis noe bedre utgave og snudd horisontalt.
Dette er nok ikke blant mine beste fuglebilder, men heller ikke blant de dårligste. Hardt beskåret og croppet uten spesiell filterbruk utenom korrigering av skarphet, lys, kontrast og også farger da jo de endrer og taper seg etter hvert ved skjerping.
Eksponert for frihånd 28. mars 2006 stående på Saligao søppelplass i Goa i India. Skyfri himmel og 32-33 varme skyggen så helt behagelig var det nok ikke under steikende tropesol.
Ikke sikker på objektiv her da det er såpass tidlig. Kan ha vært Canon 75-300 hvis jeg enda ikke hadde fått meg Canon 28-300 som var min faste fuglelinse fram til jeg byttet til Sigma 150-500.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1033033} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Anders S.
Hei Roar!

Ja nå er det tregt inne her på dotten igjen, så je får gi deg en tilbaksemelding je....
Syns det er ett godt og pent bilde, og beskjæringa av vingene er noe dristig, iforhold til smaken min, men da er vi på smak og behag. Du hadde sikkert gode grunner og du nevner det jo at det er hardt beskåret, så det får bli "godkjent" nå au!
Også må jeg rett på meg sjølv nå, for jeg ser fordeler med kutt av vinga, slik du har gjorte det. Det blir mye bedre format med dette kutte, enn hvis du hadde hatt med alt.
Nei nå skriver je fælt, men nå lærte jeg utrolig mye! Altså, jeg lærte å se.
Tusen takk for informativt og lærerrikt bilde! Da fikk du en lang avhandling, men jeg ønsker å vise til deg hva jeg tenkte og funderte over, når jeg har sett på bildet en stund!

Eh, over og ut!

Hilsen Anders
Jostein S.
Hei
Å værte skapende og kreativ beviser du til stadighet
Et bilde skal gjerne provosere, og vekke oppsikt. Om bildet kommer inn under denne kategorien skal ikke jeg ha sagt
Men bildet er interessant
En vingeklippet fugl mot en død himmel må vel være et tema for poeter
Rent bildemessig gir bildet meg lite, men MYE for tanken
Og det er noe av det viktigste med fotoet
Et bilde har en kraft i seg selv til å sprenge grenser
Jostein
Avsluttet .
Jeg synes bildet har mye bra i seg. Aller best liker jeg blikket til svartglenten. Får øyekontakt med den – den ser ned på meg. Og den kommunikasjon gir bildet det lille ekstra!

:) fra Øystein

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu