Fra Arenaen i Verona
Utstyr
  • Nokia 1020
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1035005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Roar K.
Fint utsnitt og komp.
Kanskje er det lyset som "gjør" dette bildet.

Roar
Per Ove H.
Takk for hyggelig kommentar. Var kanskje heldig med balansen mellom kunstig lys i arenaen og naturlig farver på himmelen.

Mvh
POH
Walter S.
Eksotisk stemning med nydelig lys, og forventning i publikummet. God forgrunn som øker interessen. Var det en opera-forestilling, kanskje?

Mvh,
Walter
Bjørnar P.
Kontrasten mellom de varme fargene fra flomlyset og den blå himmelen er veldig fin. Bildet har også meget god dybde og en god komposisjon. Godt eksponert. Skarpheten er utmerket i dette formatet. Noe bildestøy på himmelen, men det må man forvente av en mobiltelefon i dette lyset.
Per Ove H.
Takk til Walter og Bjørnar for innsiktsfull kommentarer. Walter - ja, det var en operaforestilling (Rossinis Barberen i Sevilla) og bildet ble tatt ca 15 minutter før den startet mens visse forberedelser var i gang. Bjørnar - som du er inne på så sliter mobiltelefoner når lyset minker, Jeg har foretatt noe støyreduksjoni LR, men det kunne sikker vært gjort mer for å kamuflere skavankene.

Mvh
POH
Hans Rich. A.
Flott motiv. Lyset og komposisjonen var veldig bra.
Mvh Hans Richard
Per Ove H.
Takk for hygglig kommentar!

Mvh
POH
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu