Bensin på bålet i Rullestolmisbrukerdebatten
Den snille mannen i Statens Vegvesen skulle bare visst hva jeg hadde i tankene da jeg sendte en forespørsel om å få en oversikt over alle trafikkskiltene i Norge....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger824
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10352} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Aleksander J.

OBS:
Debatt om hvorvidt dette har å gjøre på foto.no, lar vi ligge. Det er gjort i Illustrator, ferdig med det.

Jeg legger det ut for å bringe nye aspekter inn i debatten rundt et samfunnsproblem som lurer som en skorpion i en tøffel, og må følgelig sees i sammenheng med de bilder som er lagt ut og som kommer til å bli lagt ut i denne serien.
Carsten A.

Dine bilder, uansett hvordan de er kommet i stand, vekker vel omtrent alltid interesse, i hvertfall hos meg. Din bisarre humor er god å få med seg!
MVH CA
Jim H.

En fråga från en okunnig svensk efter att ha beskådat några av dina rullstolsbilder; Är denna debatt verklighet i Norge?
Dag N.

Dette er ett fareskilt så vidt jeg vet, og det passer bra hvis man tenker på faren en rullestolbruker utsetter seg for med overstående aktivitet. Med mindre han har med surstoff og er utstyrt med torpedoer, da må vel dette være ett fareskilt myntet på båteiere... (da passer det også bra!)
Joel T.

:-)
Dag T.

Enig med DN, dette bildet har åpenbart sin plass i enhver havn, gjerne et skilt innover og et utover.
Tina E.

Jeg har en elev som sitter i rullestol, og hun flirer godt av disse bildene. De har nemlig en treffende ironi !
Carsten A.

Jim H: Alexander J. beviser bare sannheten i den danske dikter Piet Heins ord: ''Den som kun tar spøg for spøg, og alvor kun alvorligt, den har faktisk fattet begge deler lige dårligt''.
MVH CA
Avsluttet .

Nei, Aleksander, jeg nekter å la debatten om hvorvidt dette hører hjemme på disse sidene ligge. Jeg krever derimot mer i samme sjanger.
Aleksander J.

Jim H: Jeg prøver iallefall å få igang en bevisstgjøringsprosess rundt dette temaet, og går ikke av veien for å bruke sterke propagerende virkemidler for å vekke øvrighetens oppmerksomhet.

Hans- Georg S.

Kule disse fareskilta dine! Ser gjerne flere varianter!
Thorfinn B.

he he
Lars-Anders M.

Jeg har missforstått tidligere da jeg sett slike skilter på dørrer. jeg har trodd det har vert vc med gyngestol. Men nå ser jeg vad det er. Takk.
Rhae M.

Digger humoren i bildene dine. Så at CA foreslo et eget blad med dem. Helt enig, eventuelt kan du jo lage en liten web-side hvor du legger dem ut med kommentarer...Jeg ville i hvertfall stikke innom en slik side :)
Knut
Eivind A.

Det burde ikke ha vært et fareskilt, men et opplysningsskilt. Ellers knallbra! :-)
Aleksander J.

Fint å se at folk og røvere tar seg tid til å se i ''back-katalogen'' min!
Carsten A.

Flott at denne dukket opp igjen!
MVH CA
Eivind A.

AJ: Bare hyggelig, du kan jo ta det som et hint? hehe... :)
Ulf P.

Hej Aleksander.

Så syntes jeg nu mere om mit eget bildekritikk=30105

mvh. Ulf
Aase Marit W.

Åååååh!!!!!!!!!!! Jeg bare MÅÅÅÅÅ ha en T-skjorte med dette på!!!! Den ville matche en annen jeg har, fra ''Tainted Logo'' - http://www.taintedlogo.com (se også: http://www.madflavour.com/design_wheelchair.html). Disse er åpenbart en gærn gjeng i Canada, som lager kjempegøyale T-skjorter. De har visst noen nå som tar seg av T-skjortesalget for dem ''Until we get smarter about certain things'' (business, kanskje, he-he)... Under deres T-skjortesider har de hatt ''polls'', hvor folk kan si hva de mener om designene. Det er utrolig morsomt å lese kommentarene fra folk om denne skjorta (ikke rullestolbrukere, selvsagt) om hvor utrolig upassende de synes T-skjortene er! ;) Skjortene er åpenbart mer støtende for folk flest enn de er for folk på hjul... Jeg måtte selvsagt ha en selv, men kunne heller ikke la være å kjøpe en til ei venninne som er notorisk fæl til å velte med rullestolen. Den var visst en slager på julaften hos dem det året... ;)

Mvh,
AaseM. :)



Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu