spurveugle med fangst
Sist helg må ha vært selve "spurveugledagen", selv traff jeg på denne i Melum,s dype skoger. For ordens skyld var det ugla som kom til meg og ikke omvendt. Noen timer med venting ble det, men opplevelsen var fantastisk og ikke minst kjølig...
Utstyr
  • 5d3
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriFugler
  • Lastet opp
  • Visninger135
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1022449} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Esben R.
Det må jeg si. Et virkelig lykketreff. Fotografisk et veldig bra bilde. Nydelig skarphet på øynene. Fint utsnitt. Flott jobba Børre!
mvh Esben
Børre Ø.
Takker Esben. Ja dette var moro :)
Johan Kristian G.
Skarpt, velplassert og vakkert. Skikkelig bra :-)
Avsluttet .
Flott! :)
Pål B.
Hei!

Knallbra av spurveugla, som du tilogmed har fått med bytte! Sjeldent bilde å se! Teknisk upåklagelig. Sylskarp ugle og flott, dus bakgrunn.

Mvh Pål
Geir F.
Rett og slett et nydelig bilde med flott komposisjon, fine farger og meget god skarphet. Dekorativ stubbe den sitter på. Kanskje ørlite mindre farger på bakgrunnen?
Geir
Morten W.
Flott motiv i et vellykket utsnitt.
Ang. farger ser det fint ut på min skjerm, og dette vil jo variere voldsomt på de forskjellige skjermer som dette bildet betraktes med.
Egentlig litt synd at så mange har forlatt foto.no til fordel for FB. Et flott fuglebilde som dette hadde fått masse kommentarer.
Prøv deg på "Naturfotografi" eller "Nordiske Naturfotografer" på FB om du vil.
Mye flottere grensesnitt på foto.no, men som sagt, så er det synd at de fleste gode fugle/dyrefotografene har forlatt stedet.
Børre Ø.
Hei og takk for kommentarer. Jeg har to skjermer å titte på når jeg redigerer. Har ikke dratt noe særlig i spakene, ugla satt i skyggen men det var pent vær og sol. Synes selv det er veldig synd at mange av de gode fotografene har forlatt dotten, FB passer egentlig heldig dårlig til fotovisning spør du meg.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu