Fisking i ferskvann
Utstyr
  • Nikon D90
  • 18.0-105.0 mm f/3.5-5.6
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1036486} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Lasse S.
Fin komposisjon og hyggelig fiskestemning. En anelse blasshet i fargene og oppskarpingsomriss rundt spesielt fiskeren sjenerer (meg). Utradisjonelle proposjoner på ramme/passepartout er vel en smakssak, men den grå stripen i overkant forstår jeg ikke.
Bjørnar P.
Fin stemning. Antar fiskeren er sentral her, og da synes jeg han bør få en større del av bildeflata. I et større format kan det oppleves annerledes.
Veldig lav fargemetning, som jeg antar er tilsiktet, uten at jeg helt forstår hvorfor.
God komponert.
Veldig mye himmel, spm fører til at skyene får mye oppmerksomhet. Greit nok dersom det er tilsiktet.
Roar B.
Noe med komposisjonen som jeg ikke helt får tak i. Som Bjørnar nevner, denne fiskeren som forsvinner litt. Og himmelen, vel dominerende selv om tegninger av skyer drar opp. Og så var det fargene, tilsikta eller ikke? I hvert fall en sterk kontrast til mange av de andre her på BK som befinner seg i andre enden av fargeskalaen. I dette motivet foretrekker jeg din rolige, duse variant, Ingrid M.
Ingrid Milly L.
Takk til dere alle for spesifikke kommentarer!
Jeg har ikke skarpet opp bildet på noe punkt men jeg har senket fargemetning som ble vel sterk i blåfargen og de andre farger forsvant.
Jeg ble ikke helt heldig med rammen på bildet og det kan skyldes at jeg prøvde ut en ny variant ps som er Adobe element 14. Jeg oppgraderte og laget en prøve. Det inneholder "skaknings" verktøy og jeg tror det er bra til bilder som er pyttelitt uskarpe.
Jostein S.
Hei
Lyst, lett og VAKKERT
Jostein
Ingrid Milly L.
Takk for det Jostein.
Ingrid Milly
Anders S.
Hei
I mine øyne er dette elegant og fantastisk vakkert! Jeg liker lyset og den høye himmelen. Den hvite ramma rundt forsterker uttrykket, og harmonerer godt sammen med bildet!
Hilsen Anders
Ingrid Milly L.
Takk for hyggelig kommentar til dette bildet!
Ingrid Milly
Arild T.
Rene postkortet, dette! Flott komposisjon med naturlige farver og godt lys. Ville likevel vurdert et stort kutt i overkant, rett under den store skya.

Hilsen Arild
Ingrid Milly L.
Takk for din kommentar og ditt tips som virker ganske fint synes jeg.
Ingrid Milly
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu