Sleepy Hollow
Bilde fra kirkegården i fet kommune. stort mere er det ikke å si
Utstyr
  • Nikon D70
  • Nikon Nikkor AF-S 18-70
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTung tweaking i photoshop. blant annet min egen lille teknikk for å softne opp det hele. kan sikkert forklare hvordan det gjøres om noen vil vite. er ganske enkelt men jeg er for lat til å skrive det her nå.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger411
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_103665} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Torbjørn K.

Jeg likte softingeffekten, den skaper ro i bildet. Er interessert i å vite hvordan du går frem.
Kristoffer L.

Nydelig, klassisk bilde. Softingen bidrar til en drømmende stemning.

Du har softet på negativet, ikke sant?

Ronny S.

Siden folk spør så kan jeg jo forklare det, enkel greie også så. Det er jo som sagt gjort i photoshop. enkleste måten å få det til er rett og slett å duplicate bilde layeret, så smelle på passelig med gaussian blur, må du nesten trixe deg fram til selv. også justerer du ned opacity på det blurra layeret. en kul ting du kan gjøre i tillegg er å justere hue og også desaturate layeret en del. da får du ganske digg fargesammensetning på det hele og en litt ''hazy'' effekt som på dette bildet.
Kristoffer L.

Dette var en kul effekt som jeg får ta og teste ut på egne bilder.

Har ellers gode erfaringer med negativsofting. Invertere til negativ, softe svakt - vær forsiktig med haloen, den kan reguleres - og så invertere tilbake til positiv.

Forskjellen på dette og softing av et positiv er at mens softing av positiv sprer høylys inn i de mørkere partiene, vil et softet negativ spre dust mørke inn i de lysere partiene.

Noen teknikker passer på det ene, noen på det andre. Din teknikk passet ypperlig på dette bildet, som var virkelig godt gjennomført!

-Kristoffer
Ronny S.

Ah, den teknikken må jeg også teste ut kristoffer. Høres faktisk slettes ikke dumt ut det der. Takk for koselige kommentarer fra alle som en :)
Kristian S.

Kult. Kunne kanskje kuttet litt øverst, og lagt farge på blomstene i den midterste graven. Oppfatter den som hele bildet.

KES
Avsluttet .

Hei Ronny!

Trodde jeg hadde skrevet inn her jeg, men da skjedde det vel noe da så..
Liker bildet ditt. Vanligvis er jeg ikke så glad i softing, men her passer det bra inn. Jeg synes den store stein (gravstøtta) til venstre dominerer bildet endel, derfor tror jeg forslaget til Kristian kunne fått fokuset bort fra den.
Du tar fine bilder Ronny!!

Mvh Laila
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu