Skjære i Torshovdalen
Nå fikk jeg bare 2 kommentarer i går.
Men sier ikke f... skjæra med rød halo for det.
Tidene har forandret seg etter at den gamle garde mer eller mindre forsvant etter dottens omlegging.
Nye har kommet til, men har ikke samme innstilling så da hjelper det ikke å skrive mange kommentarer for man får bare en brøkdel tilbake for alle tenker at jeg skriver på de som skriver hos meg og til slutt blir det ingen kommentarer fordi alle venter på kommentarer som ikke kommer.
Jeg har for tiden massevis av bilder å redigere så derfor forsøker jeg en periode å bare skrive på de som skreiv hos meg for å bruke tiden til annet. Dessuten har jeg bare sølvmedlemskap fram til jeg skal fornye og gå tilbake til gullmedlemskap og da er jeg heller ikke aktiv her hver dag nå.
For meg kan det jo være greit for en periode å bare sjekke antall besøkende også slik jeg gjør på min Portfolio

http://WWW.pbase.com/kneppen

der jeg snart passerer 12000 arbeider.
Så som så, men holder vel som artsbeskrivelse.
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Brennvidde300.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/320s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1037298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jostein S.
Hei
Jeg er fullstendig enig med deg Roar i det med kommentarer til bilder
Du mister liksom den "personlige kontakten" slik som det var før
Å bare pøse ut bilder som kke blir kommentert,er lite spennende synes jeg
Å motta en kommentar, enten bildet er slik eller sånn synes jeg er givende. Du lærer mye av å få synspunkter fra andre.
Men så er det blitt sånn at mange ikke gir noe tilbake, og da minker interessen i å engasjere seg
Syn, for det er vel det dette forumet er opplagt til
SUPERT bilde
Nydelig positur,med en god bakgrunn
Et bilde av høy klasse dette Roar
Jostein
Arild T.
Jeg liker bildet ditt, Roar. Et annerledes fuglebilde.
Liker spesielt godt det grønne gresset i forgrunnen som matcher så godt fargene i fuglen. Den noe grove teksturen i bakgrunnen gjør seg fint, og rammen kompletterer det hele! Intet å utsette eller forslag til forbedringer.

Så litt om manglende respons på bilder. Dette må vi, etter min mening, ta noe av skylda for sjølv. Jeg har inntrykk av at nyankomne medlemmer her inne presenterer gode bilder, ja i mange tilfeller langt bedre bilder enn den "etablerte" gjengen her, men de blir ofte fullstendig neglisjert. Vi er for opptatt av å gi tilbakemeldinger bare til den såkalte etablerte gruppa og at de så skriver kritikker tilbake på våre bilder. Det blir feil synes jeg. Et godt utført bilde bør man gi tilbakemelding på uansett om man får respons tilbake fra denne personen eller ikke. Frustrerende i lengden kanskje, men flere nye medlemmer blir da motiverte til å yte noe tilbake. Og så er det dette med ærlig respons og veiledning da. Det er tre-fire stykker her inne som gir ærlige tilbakemeldinger; du er en av dem Roar. Jeg har lært mye av deg! Å bare få positive tilbakemeldinger hele tida, gjør deg ikke til noen bedre fotograf. En ærlig blanding av ros, selvsagt det som berettiger ros og konstruktiv, saklig kritikk, er det som må til for at dette forumet skal bli mer interessant. Men gir man derimot saklig kritikk, opplever man ofte at vedkommende som har lagt ut bildet, lar være kommentere det, men i verste fall blir irritert og gretten.
Du får unnskylde at jeg har brukt bildet ditt til å komme med denne kommentaren, skulle vært lagt utpå forumet, men der er det få på Bildekritikken som er aktive der.
Ha en fin fotosøndag videre, Roar! Setter pris på dine konstruktive og ærlige kommentarer!

Hilsen Arild

Roar K.
Kanskje like bra du legger det her, Arild.
Forumet er det vel svært få som besøker likevel.
Jeg sier det jeg har på hjertet under egne bilder og ferdig med det.

Roar
Harald N.
Trist med utviklingen på bildekritikken, det er nok enklare med Like på Fb, der mange har havna, eg og. Eg prøver å kommentere ein del, men er ikkje flink nok. Den gamle Bildekritikken var ikkje så populær heller, så det er ordet kritikk som skræmer folk til å ikkje kome med kommentarar. Eg er enig med innlegga til Jostein og Arild. Det som skal til er at kvar enkelt skjerpar seg, men det er lett å sei. Eg har lært mykje av kommentarne her, ikkje minst av dei gode forslaga frå deg Roar.

Mvh Harald
Trygve B.
Må barr si at dette var meget bra. Skarpt og fint.
Vidar Magnus J.
God stilling på skjæra, fine vinger med det spesielle fargegjenskinnet i fjærene. God bakgrunn.
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Sissel Elisabeth H.
Synd med den minkende interessen her. Det er nok viktig som Arild skriver at det blir kommentert utover det vanlige panelet. Slik kan vi fenge og oppmuntre de nye, for kommentarer er søt musikk for de fleste. Det å åpne opp for litt lavterskel kommentering er nok sunt for fremdriften av siden. Håper det kommer seg, for vi har jo hatt det morro med bilder både når det gjeller prøving, feiling og læring her inne. Flott fugl forresten. Liker texsturen som gir fin lerretsfølelse. Gode detaljer og fin positur. Rolig bakgrunn er også et flott virkemiddel slik at den tobeinte kommer godt frem.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu