Bildet inngår i albumet Seoul tonari Tokyo -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-09 23:29:50
    Versjon #2
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger1413
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104265} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (24)
Anniken S.

Tokyo-girl in motion...vel, ihvertfall omgivelsene.
Ser du har fått med en forbipasserende buss eller lignende, men det jeg lurer veldig på er hvordan du har fått Tokyo-girl uten noen form for bevegelse?
Det må jo ha vært forholdsvis lang lukkertid? Spør fordi jeg akuratt har fått i oppgave å lage to produkter. Ett med bevegelses-skarphet og et med uskarphet....
Uansett hvordan du har løst dette så syntes jeg det funker veldig godt. Ble fasinert av alle lysene og ikke minst skarpheten på Tokyo-girl.
Ioannis L.

Retur fra Bongwonsa, Seoul.
Ioannis L.

Hei, Anniken!

Som du ser så er dette fra Seoul og ikke Tokyo...
Uansett; Hvis man skal bruke lang lukker og blits(med et menneske i forgrunnen), så er det stort sett en fordel at vedkommende ikke beveger så mye på seg under eksponeringen. Spesielt hvis bakgrunnen er full av sterke lys i full bevegelse...

Men som på det forrige bildet så kan det være enda mer spennende å ikke bruke blits i det hele tatt. Stativ er da enda viktigere en her. ;)
Lars Erik N.

Dette ble kult. Si meg....har du kjørt blitz på 2 lukker ??


Lars
Daniel M.

Jævlig kult!

Fungerer utmerket i farger, men det er litt mer typisk på slike typer bilder, så jeg likte det best i s/h.

-Daniel-
Ioannis L.

Lars Erik:

Nei, her er synken på første lukker. Det er meget spennende med synk på andre lukker... det kan gi ypperlige resultater til de passende ideéne... men man får litt mindre kontroll over hvilket øyeblikk man skal fryse.

Hadde jeg brukt det her, så måtte jeg vært ekspert i estemering, hehe! ''Hmmm... bussen har en hastighet på 48 km/t, befinner seg 53 meter nede i gaten... lukkertiden er på 10 sekunder... jeg trykker ned utløseren...... nå!'' ;)

Mest kontroll ville man fåt av og fyre av blitzen(skrives det ikke blits på norsk?) manuelt i det nøyaktige øyeblikket man ønsker selv under eksponeringstiden.

Desverre hadde jeg ikke med ekstern blitz og kabel under dette opptaket...
David S.

Flott bilde.
Veldig fin serie det her! :)
Ioannis L.

Estimering, beklager... estimering... ;)
Kristoffer L.

Hei Ioannis,

Som de fleste her inne, har også jeg veldig sans for disse bildene hvor du praktisk talt frigjør deg fra tiden. Skarpt og uskarpt, tid fanget og tid sluppet fri, bevegelse og stillstand i samme, magiske øyeblikk.

Bildene dine er en sann glede både for intellektet og hjertet, og til umåtelig inspirasjon.

Må forresten få si det samme om kritikkene fra deg, som alltid er oppmuntrende og inspirerende. Gjennom dine egne bilder lever du som du lærer, og er et strålende eksempel på hvilken hovedrolle blikket spiller, når det får se verden gjennom mer enn et resonnerende intellekt.

- Kristoffer
Avsluttet .

Hei Ioannis

Gud bedre, det var et kult bilde. Likte metoden din svært godt. Litt av en beregning hvis man må vente 10 sekunder på bussen her....hehe. Men det ble veldig severdig og artig.

Flott utført

svenn
Oda Lystrup H.

et fint bilde med linjer som suger oss mot dama.
flotte farger.
litt drømmeaktig bilde.
kult med det reflekterte skiltet.

Oda:)
Avsluttet .

Var sikker på at det var sammensatt av 2 bilder her jeg :o) Kjempe bra jobbet! Likte best SV versjonen med litt mer luft på høyre siden og veske stroppen som er med, som gir meg mer følelsen at hun står og venter..

tanja
Avsluttet .

Bra fotografi(altså tegning med lys, som fotgrafi er).......:D

mags
Tore U.

Hei Ioannis,

Noke et meget bra bilde. Refleksene, farten i toget og en meget skarp modell gjør dette bildet severdig. Selv om jeg er stor tilhenger av sh/hv så er det enkelte ganger det må farger til og dette er etter min mening en av de gangene. Så, i dette tilfellet holder jeg en knapp på V1.

mvh
Tore
Lars-Anders M.

Denne serien liker jeg. Blandning av skarpe områder og uskarpe gjør bildet mer spennende en om allt er likt. Dette er bare fotografer som kan bruke sitt kamera som får til. Stå på.
Erland P.

Hej Ioanis
Ja det er længe siden,men vil lever stadig :-))
Et utroligt smukt portræt du har lavet her
erland
Avsluttet .

Du er fenomenal på disse portrettene dine, og her kombinerer du det med storbymiljø. Veldig veldig bra!
Avsluttet .

Hellooo! Nice one! Har du det bra? Jeg har det veldig bra, men har vært litt kjedelig uten jobb. Alltid så flott til å se dine bilder! Jeg vet ikke hvilket bilde liker jeg bedre...kanskje det black and white, fordi det er mer fokus på jenta, men jeg liker begge to. Så, snakker jeg bedre Norsk nå? Jeg håper det. Jeg har vært i Norge 1 år på søndag!! Wow! Har en fin helg!
Steinulf L.

Dette er bilde med spenning! Svært vellykket. Flott effekt fra toget i bevegelse og fint lys på dama. Godt gjort!
Grethe B.

Jepp, DETTE var noe annet!!! Dette likte jeg veldig godt! Fart, farger, og et ansikt og forholde seg til! Urbant og ei flott vakker jente!
Bra jobba!

mvh
gt
Jonny E.

Hei hei

Eg synes dette bybildet passer best i farger,
utsnittet til V1 liker eg best.

Rolig og behagelig uttrykk på jenta mens bylivet raser forbi, godt jobba.


Ha en fortsatt god kveld

. JonnyE




Lene H.

Likar det, og likar det best i fargar.
Det er noko med heile stemninga i denne serien som bare e genial. Eg sitte å leita litt etter ordet for ''vibrant'' på norsk, for det er det eg meinar at denne serien er. den er i live. Eg blir dradd inn i det, og har lyst til å vere der.

Eg forstår ikkje korleis du har klart å ta dette bildet sjøl om du har forklart det. Men det er greitt, for eg innser at eg er veldig ny fotograf.
Det fascinera meg, og eg kan sjå på bilde lengelenge!!

:) L
Bjørn H.

Fargeversjonen er strålende Ioannis ...

Moderne feeling og utrykk ...

Et bilde som rett og slett er kult å se på ..

Fotomessig funker dette meget bra ..ikke noe å pirke på jo ... :))

Bjørn ;¤
Odd Eirik S.

Utrolig facinerende bilder dette. Spennende og fartsfylt. Hele tiden noe som er i bevegelse og et fast punkt til å feste blikket på ser ut til å være gjennomgående. Lærerikt for en amatør med stor Ø.
Likte best fargeversjon.

mvh
Odd Eirik
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu