Cocktail
meninger?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger212
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ola B.

Hei Willy!
Dette bilde likte jeg. Fargene, eksponeringen og komposisjonen (utsnittet) gjør bildet meget sebart. Der er en del lyse prikker som jeg ville ha fjernet.
Flott bilde.
Hilsen Ola.
Øyvind L.

Rett og slett delikat synes jeg... flotte kontraster og pent satt opp... komposisjonen er grei, men blir den litt avkuttet nederst? Vet ikke... ;)

Øyvind
Inger-Lise S.

Dekorativt. Flotte farger og bra komp. Dyktig eksponert. Ville muligens hatt mer luft i underkant. Spesielt dette. Bakgrunn/underlag var nydelig.

mvh Inger-Lise
Steinulf L.

dette skulle du lagt ut når det var som hetest i begynnelsen av august. Bra, tett og fint utsnitt. Det er en isbit nesten øverst til venstre som stikker seg litt ut, ellers ingenting å sette fingeren på her.
Bjørn H.

Okey Willy ..... her er mange forslag om beskjæringer.... og her kommer mitt ... :)))

Syns i grunnen hele motivet er litt for trangt, og presses mot kantene alle veier.. men smaken er lik baken ...o.s.v.

Mange ser jeg ønsker mer luft i bånn, det kan jeg fint leve med, men derimot syns jeg det blir for strupa i toppen og på høyre side.. (om du skjønner) -

liker motivet, bakgrunnen og ideen din, men skulle gjerne også sett det litt lettere i tonenene ... faller litt mørkt ut...her !!!

Bjørn ;¤
willy m.

Takk alle sammen for konstruktive fine kommentarer..tar gjerne imot disse forslagene og vil forsøke ulike kutt slik som forslåes..har heldigvis mer å gå på alle veier her..:) Bjørn: er enig i tonene og skulle gjerne gjort noe allerede i opptaket,,men nå må jeg se hva ps kan gjøre:)))
takk igjen alle sammen:) ha en fin dag. mvh willy
Nina S.

Flotte disse vannbærene dine. Jeg er enig med Bjørn her at det blir litt trangt oppe og til høyre. Ellers spennende komp med fine speilinger i glasset og fin sandbunn.
Mvh Nina
Lars-Anders M.

Meget bra. Dette er du bra på.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu