Kjærleik på do
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde50.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1052484} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Arvid O.
Antar det er et brudebilde ?
I tilfelle dog litt spesiell setting , men en morsom vri.
Hardt lys , men god kontroll på eksponeringen synes jeg.
Arvid.
Hilde J.
Takk Arvid. Det er egentlig ikke en del av den planlagte shooter, men location og brudepar inviterte til en spontan morsomhet :)
Jon Tore J.
Som fagfotograf i hovedstaden gjennom femti år har jeg fotografert og sett det meste. Dette brudebilder er noe av det mest originale og morsomste jeg har sett i denne sjangeren. Utrolig kreativt og flott annerledes dokumentasjon fra denne viktige dagen. Ett lite trekk er den noe voldsomme signeringen. Dette bildet trenger ikke mer blikkfang en det artige motivet.
Mvh
Jon Tore
Hilde J.
Så artig å høre Jon Tore! Tusen takk for koselig kommentar. Ang signeringen så er ikke den der på print da - men jeg er litt fra og til på hvordan jeg skal gjøre akkurat det med vannmerke - fordi jeg vil det skal synes godt på bilder som slenges ut på nettet - så om folk deler og "låner" i hytt og pine så følger iallefall navnet mitt med. Men samtidig så er ikke selv dette store vannmerket noe problem å fjerne.. Men de fleste som deler og "låner" tror jeg ikke har så mange baktanker, så de vil nok ikke fjerne en signatur. Men at det er litt sorstyrrende, det ser jeg. Vanskelig å vite hva som blir best.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu