Elg i StjerneTåka
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger99
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1045088} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Avsluttet .
Et utrolig bilde! Det hadde sikkert blitt bedre uten rammen :)
Harald N.
Knall!
Mvh Harald
Bjørnar P.
Originalt og krevende opptak, som du har lyktes meget godt med. Jeg ville beskåret litt på venstre side for å få elgen bedre plassert i bildeflata.
Arild T.
Fantastisk bilde! Trodde dette ikke var mulig. Å få elgen til å stå i rolig så lenge med såpass lang lukkertid, er jo futrolig.

Hilsen Arild
Arild T.
Fantastisk bilde! Trodde dette ikke var mulig. Å få elgen til å stå i rolig så lenge med såpass lang lukkertid, er jo futrolig.

Hilsen Arild
Sissel Elisabeth H.
Blinkskudd! Fantastisk!

Mvh,

Sissel Elisabeth
Geir F.
Fantastisk flott bilde! Sjeldent motiv. Utemerket lys. Nydelig stjernehimmel. Tror et mindre kutt på venstre side hadde hevet bildet ytterligere uten å ødelegge stjernehimmelen. Du hadde da fått en litt mer asymmetrisk plassering av elgen.
Geir
Jon Tore J.
Ett flott utrolig spesielt bilde. Imidlertid deler jeg Bjørnar sitt syn på beskjæringen av det.
Mvh
Jon Tore
Alf B.
Kjempebra gjennomført, utrolig stilig elgbilde med stjerneskudd og Melkeveien, den gamle klisjeen elg i solnedgang fekk seg en real trøkk nå
Geir E.
Takker for alle gode ord. Bildet er ikke manipulert men jeg må jo innrømme at elgen ikke er ekte vare. Det er en BronsjeElg av kunstneren Sture Waksvik. Så det var ingen problemer med å få den til å stå rolig i 8 sek. Jeg skulle selvfølgelig nevnt dette innledningsvis. Men alle her i området vet om denne. Det gjør jo selvfølgelig ikke folk fra andre plasser. Sorry. Elgen er forøvrig i naturlig størrelse og veldig naturtro. Den står plassert på en liten høyde rett før en kommer inn til Sandnessjøen.
Øyvind B.
Hehe ja fikk ikke det helt til og rime ang. lukkertid. Ble underholdene ihvertfall og elgen gjør ingen jo fortred tross den står der støpt i bronsje. Lurte fælt på dette bildet... Mvh Øyvind
Ingrid Urdal S.
Fantastisk bilde med en nydelig himmel. Her har du vært på riktig sted til riktig tid! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu