Abstrakt 729
Se gjerne mot mørk bakgrunn.
Utstyr
  • Canon EOS 70D
  • TAMRON 16-300mm F/3.5-6.3 Di II VC PZD B016
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriAbstrakt
  • Lastet opp
  • Visninger71
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1045244} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Jon Tore J.
Dette var artig Roar og i så flotte farger.
Mvh
Jon Tore
Jostein S.
Hei
STRÅLENDE!
Det kan en godt si der motivet stråler ut i mot rammekanten
Jostein
Trygve B.
Nok et kunstverk fra deg. Du er god på det som ikke er tradisjonelt. Mange ganger imponert over det. Jeg tutler nå på med landskap og løper fra holmer og skjær.
Hans Rich. A.
For meg som er født nesten i og bor i fjærsteinene fikk jeg assiasjoner til bauen på en båt fra oven. Men jeg er helt sikkert på jorde i stedet. Fargerikt og flott uansett.
Mvh Hans Richard
Arild T.
Spennende og fargerik komposisjon som setter assosiasjonen i sving. Minner meg om et kirkelig symbol,men det er det sikkert ikke, men flott var det!

Hilsen Arild
Geir K.
Hmm..var innom tidligere i dag og la igjen en kommentar til dette bildet. Enten så spøker det eller så kan det jo være at jeg har glemt og trykke på publiser knappen. Jaja..! Trur jeg holder det for meg selv hva jeg trur. :-)
Grublet lenge da også på hva dette kan være og grubler gjør jeg enda. Du må ha det utrolig morsomt når du lager dine bilder,for du kommer med noen utrolig flotte kreasjoner gang på gang.
Kan det være en slags logo for noe sånn bilgreier av noe slag. Den V-formen og det i midten da tenker jeg på et stempel fra en bilmotor. Noe V8 motor eller noe i den dur....Neiii..! er på bærtur her nå..

Geir
Anders S.
PRAKTFULLT!!!!
Morsomt og spennende!
Hilsen Anders
Harald N.
Her er eg enig med Jostein

Harald
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Sissel Elisabeth H.
Du kan virkelig få det til å svinge med disse flotte innrammingene dine. Og når motivet er så elektrisk og glødende lada blir det jo helt dekorativt og topp.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu