Verge
Bildet inngår i albumet Natur och landskap -
Utstyr
  • Canon EOS 5D Mark III
  • TS-E90mm f/2.8
  • Brennvidde90.0mm
  • Blenderf/11
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1044387} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Kristinn G.
mm
Steinar Dahlen V.
Dette var desverre for min egen del veldig kjedelig.. For mykje himmel etter min smak.. *Eg* trur at om du hadde kutta halve himmelen så hadde dette blitt mykje betre.Like mykje himmel kansje som dette : http://foto.no/i/1043760

Men *eg* saknar noko bevegelse i bilete(bildene)... De bilda dine med TRE i seg er 10 x betre enn de utan. Dei utan blir liksom så kvite, dei manglar noko å kvile augene på , på ein måte... Kunne kansje gjort det mørkere også. Beklager vart mykje kjeft dette men eg meinar det vel.. Ta min kommentar for det dei er. En amatørs vesle mening. Og husk smaken er som baken :) ( delt)

*SDV*
Øyvind B.
Minimalistisk,dristig og tøft. Mvh Øyvind
Avsluttet .
Helt enig med Øyvind i kommentaren over. Det aner meg at det finnes en hårfin grense mellom dristig / minimalistisk på den ene siden og kjedelig på den andre siden. Jeg ser det slik at du balanserer hårfint på kanten her, men ut fra en samlet vurdering liker jeg egentlig bildet. Her overlates mye til betrakterens tanker og følelser. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Roar K.
Den stooore hvite flata er allerede nevnt.
Nå vet jeg jo at en del elske høye himler, men her minner det vel mer om Prøysens "Du skal få en dag i mårå med blanke ark og farge stifter teil".
Jeg ville fjerna 2/3 av den store hvite flata og tatt et kutt nede slik at den bua diagonalen hadde gått rent ut på nedre ramme med litt luft fram til høyre hjørnet for linje, her i buet diagonal mellom kortside og langside gir stort sett beste spenning i bildet.
Bare forslag.
Take it or leave it.

Roar
Råger H.
Tack för din kommentar Steinar, Formatet i bilden är viktigt. Alla bilder i denna bildserien håller ett kvadratiskt format, beskuren hade den inte blivit något (i min värld). Tanken bakom bilden ligger i bildens titel som har många betydelser. Det som i mitt tycke gör en bild intressant är när den väcker diskussion, så där har jag lyckats :) Jag tackar för din kommentar, som väcker en del tankar hos mig!
Råger H.
Tack för era kommentarer Öjvind, Kjell Öjvind och Roar. Jag samlar svaret på era kommentarer. Jag jobbar ganska ofta i den här typen av bilder med negativa bildytor och har en förkärlek till det grafiska i bland lite hårda. Jag bryter gärna mot reglerna om det går, men försöker ändå hitta balans och känsla i bilden. Ofta jobbar jag helt på magkänsla när bilden tas. Formatet är alltid kvadratiskt, bilden komponeras i kameran och inget beskärs i efterhand. Det är kul att bilden väcker diskussion :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu