From an old Man's Sandbox 1472

Bladde litt i mine litt over 200 bilder fra Praha i 2003 - m.a.o. før min digitale periode startet. Ikke mange som var presentable slik de er så jeg mekka litt på et par stykker.
Jeg burde vel egentlig vært en tur tilbake, men det blir nok ikke noe av nå da jeg helst bør ha med meg min elektriske rullestol.
Dette eksponert i en gotisk kirke var ett av de jeg eksperimenterte litt med.. Det ble croppet og forstørret så derav litt kornete. Opprinnelig helhvitt, men ble mer spennende slik. Hvem som har laget det aner jeg ikke - ei heller om jeg på noen måte kan ha overtrådt rettighetsreglene. Men det er antagelig så gammelt at det holder. Dessuten har jeg ikke gjort annet enn å vise det i en litt annen fargedrakt. slik jeg jo også har gjort med en del av i min serie av skulpturer i Oslo som jeg fortsatt har mange liggende av i bare ubehandla RAW filer. men sliter med å finne navnet på kunstnerne.

NB!
Glemte å redusere høyden så legg mot mørk bakgrunn ved å klikke på bildet samt taste F11 i øvre rekke på tastaturet for fullskjerm.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Syntes det ble litt spennende - spesielt i den litt dype nisja.
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1046684} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
marit f.
Den er spennende Roar.Blir sugd innover i bildet, der venter en harpespillende dame/mann. Lurer lpå hvor denne spillende personen er?
Mvh Marit
Roar K.
Du var litt tidlig ute, Marit.
Litt litteratur under bildet nå.

Roar
Jon Tore J.
Flott effekt Roar.
Minner meg om ett rom jeg tittet inn i
i Cusco/Peru for en tid tilbake
Mvh
Jon Tore
marit f.
Kanskje var det ok å være litt kjapp, fikk laget meg en fantasi om hvem denne figuren er. I min barndom ble vi foret med historier fra bibelen, der kunne en vel møte harpespillende "personer" om en var snill nok.
Mvh Marit
Avsluttet .
Når man ser miniatyrbildet er det som om hele bildet lyser. Flott laget!
Olav Bjarte K.
- I det sakrale hjørnet i dag, Roar? Enig med deg, bildet er spennende, og blir enda bedre når jeg bruker tid til å dvele ...
vh,
- bjarte.
Øyvind B.
Gått litt frem og tilbake på dette bildet. Litt psykedelisk 70 tallet. Ikke av dine beste men bildet gir nok engang en spesiell effekt. Det røsker oss opp av godstolen...Mvh Øyvind
Jostein S.
Hei
Er det "Østens mystikk" du presenterer her!
Fine gullfarger i dette bildet
Jostein
J
Anders S.
Fantastisk flott! Herlig å lese historien bak, det er bestandig spennende!
Kjempe bra!
Hilsen Anders
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Sissel Elisabeth H.
Dekorativt og vakkert. Farger og lys gir det et eget og fint særpreg.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu