Fornøyd
Utstyr
  • RICOH IMAGING COMPANY, LTD. PENTAX K-3
  • smc PENTAX-DA 18-135mm F3.5-5.6 ED AL [IF] DC WR
  • Brennvidde60.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger74
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047180} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind B.
Flotte fotogene karakterer du finner på dine gatevandringer må jeg si! Redigeringen med mørk bakgrunn og motivet fremhevet i høylys fungerer veldig bra. Stilig (og fornøyd)! Mvh Øyvind
Jon Tore J.
Mr White still going strong I presume?
Artig karakterportrett i monochrom dette Pål.
Liker ikke de to hvite "stripene" i forkant ansiktet, De burde du ha fjernet. Personelig ville jeg nok ha laget bildet kvadratisk noe jeg tror kunne blitt flott.
Men smak og behag..........
Mvh
Jon Tore

Pål M. S.
Takker for kommentarer og innspill, Øyvind og Jon Tore.:-) De hvite stripene for jeg ta på konto for uoppmerksomhet. Var så opphengt i ansiktet, som egentlig var nesten utbrent, at jeg tenkte mindre på omgivelsene.....
Knut E.
Det her var knall! Her lyser det fornøyelse. Motivet trekker så mye oppmerksomhet at jeg ikke så de flekkene før jeg leste kommentarene. Når jeg nå har sett litt på det så merker jeg at hans høyre skinn trekker litt oppmersomhet, men kanskje det også er med på å tilføre dybde.
Pål M. S.
Takker for kommentar Knut:-) Ser det du sier. Som sagt, et bilde jeg måtte jobbe litt med for å få til. Kunne helt sikkert vært gjort bedre, men en lærer så lenge en lever.....
Mona P.
Flott karakter! Tøft på mange måter. Men det at det er utbrent i sort, gjør spesielt genseren litt snodig foran haka hans. ;)

Mvh Mona
Pål M. S.
Takker for kommentar Mona:-) Et av de vanskeligste bildene jeg har hatt på en stund, så det ble en del kompromisser på veien til sluttresultatet. Likte karakteren så godt at jeg måtte prøve og få til noe:-)
Mona P.
Skjønner godt du gjerne ville få til dette portrettet. :) Hva med et forsøk på fjerne genseren fra ca midt under haka og til venstre... !? Uansett et spenstig portrett.

Mona
Pål M. S.
Takker for innspill og tips, Mona:-) Traff denne hyggelige karen mens han satt på en av ute kafeene her i byen, mens han nøt vårsola. Ble et hastig portrett, med kraftig sollys, og dermed en del etterarbeid.....Tar nok dette frem ved en senere anledning....
Sissel Elisabeth H.
Lunt og flott portrett. Blir glad av hans fornøyde smil. Lys og skygger går fint hånd i hånd.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Pål M. S.
Takker for fin kommentar Sissel.-)
Sissel Kleivdal H.
De få detaljene som er nevnt viker for all positivitet og karakter som portrettet utstråler.
Well done!

Sissel
Pål M. S.
Takker Sissel M.:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu