Anjunaportrett 110

Jeg har en stund nå holdt på med å samle alle portrettene mine fra India gjennom 17 år i ei mappe. Mange er snapshots fra markeder etc. og ikke helt presentable slik som dette som har vært bortvalgt i mange år. En manipulert versjon av det finnes det riktignok i mappa for manipulerte portretter. Men siden det jo er både eksotisk og spesielt har jeg nå forsøkt å gjøre det beste ut av det. Bildet er en snapshot fra Anjuna Flea market. Men noe loppemarked er det ikke lenger. Men det mest fargerike marked jeg har opplevd og jeg har sett noen slike rundt om i verden.
Markedet ble opprinnelig opprettet av hippies og backpackere for å selge ting de ikke lenger hadde bruk for og kjøpe brukt som det hadde bruk for. Men det var enda ikke opprettet da jeg var i Anjuna første gang i januar 1973.
Slett ikke sikker på at det er riktig, men årstallet for dette bildet som jeg får opp er 2003 og da er det tatt med film og scannet inn senere.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1047884} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Harald N.
Reint og fint portrett, fint presentert.
Mvh Harald
Jon Tore J.
Eksotisk portrett Roar og i lekre farger. Litt grovt og røft i strukturen men dette skyldes vel scanning fra film formoder jeg .
Mvh
Jon Tore
Evelyn S.
Eksotisk og fint portrett. Flotte farger.
Øyvind H.
Liker dette. Skarphet er ikke alltid like viktig, jeg liker den kornete strukturen.
Mvh Øyvind H.
Anders S.
Hei Roar!
Jeg kan veldig lite om portrett foto, da det ikke er mitt vante område.
Når det er sagt, så kan jeg jo si at jeg liker dette svært godt! Jeg liker bakgrunnen, som jeg syns fremhever personen på bilde på en god måte. Ryddig og flott!
Flott presentasjon i flotte farger!
Hilsen Anders
Roar K.
Takker så mye for kommentarer på et ikke helt perfekt bilde.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu