''Frk. Sørland''
Bilde tatt under ''stavanger på skeivå'' av Frk. Sørland... litt uskarpt, men syns d funker ;)
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger774
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_104834} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Peter M.

Vet liksom ikke helt jeg. K.Sørland er jo ei veldig fresh jente og den trappa kler henne ikke, det er noe med de trinnene og horisontale linjene som ikke funker for min del. Pluss at jeg faktisk ville fjernet de beina og føttene i bakgrunnen, og tonet ned trappa så godt som mulig. Hva med å fikse og trikse litt i photoshop og legge ut en ny versjon?
Så litt positivt :) Det at det er uskarpt gir bildet en viss GLAM effekt, særlig siden hun har disse flotte rosa pærlene, toppen og noe som burde være rosa Champagne.
Avsluttet .

Hei Rune! Det funker dessverre ikke når hovedmotivet er uskarpt, og bakgrunnen er skarpt. Bildet fungerer greit nok til et privat album, men ikke som fotografisk uttrykk. Tror du hadde løftet bildet ved å konsentrere deg om ansiktet.

Stå på!

Vennlig hilsen,
Svein
Rune V.

Må nok få personen i bildet i fokus og ikke trappa bak skal bilde bli ok.
Men stå på, blir bedre neste gang.

Rune
Jonas L.

Dette ser ut som et standard middelmådig festbilde; uskarpt og direkte, hard blitz.
At det er selveste Kathrine som er avbildet, hjelper ikke.

mvh JL
Avsluttet .

blir veldig rotete med så mye armer og ben som krysser hverandre i hytt og pine. uskarpheten er nevnt, det kunne fungert dersom det var gjennomført på en annen måte, da som feks softing som stod til bildets stil. slik det er nå er det ikke noe annet enn en teknisk svakhet. at bakgrunnen er skarp gjør det ikke noe bedre.

sørland er en jente som veldig pen og fotogen og lett å kommunisere med, så med det utgangspunktet synes jeg ikke dette er så veldig bra. tror du kunne gjort langt mer ut av det. virker mest som et halvhjertet forsøk.

blir mye sutring fra meg her, men det tåler du vel :)
Rune Andrè R.

hey folkens... heilt enige me alt dere sier! å dette visste eg på forhånd, så egentlig kunne eg jo latt være å legge d ut ;) men eg like bilde alikevel... men tusen takk for kritikken, fint å bli oppmerksom på ting eg gjør feil ;) -andrè
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu