Gud...
...er i min by...endelig kom han, og her er det mange som har venta...
Kjøpte like godt en sixpack med tilgivelse:-)
Utstyr
  • FUJIFILM X-M1
  • XF27mmF2.8
  • Brennvidde27.0mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/450s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger67
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1048706} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjørnar P.
Grei dokumentasjon, men jeg synes ikke timinga er optimal. Det er flere personer som står med ryggen til kamera, og ei hand stikker fram bak ryggen på personen til venstre. Noe striper i regnbue-farger over store deler av bildet er forstyrrende. Teknisk kvalitet er så som så. Skarpheten er ikke god, og det gror igjen i mange mørke parti.
Pål M. S.
Takker for ærlig kommentar Bjørnar:-) Bildet er, som du sier, ren dokumentasjon. En del forstyrrende elementer er der nok også. Regnbuestripene hadde noe "åndelig" over seg i denne sammenhengen, så de fikk være. Egentlig et snapshot en regnværsdag på Sørlandet...og ikke så særlig seriøst og alvorlig dette bildet:-) (Hvis slikt er lov på "dotten"...)
Bjørnar P.
Jeg opplever at det meste er "lov" på dotten, men dersom fotografen ønsker givende tilbakemeldinger, er det nok lurt å antyde hva hensikten med bildet var. Du har lagt bildet i kategorien "humor", og selv om jeg ikke helt ser humoren i motivet, forstår jeg at du hadde det morsomt da du laget bildet :)
Pål M. S.
Så lærte jeg litt i dag også:-) Setter pris på din ærlighet, og skal ikke begi meg inn på noe forklaring på humoristisk sans. Men, som du korrekt påpeker, jeg hadde det litt moro når jeg lagde det ja....
Hilde J.
Jeg syns dette var morsomt. Jeg vet ikke hva som er morsomst, om det er manipulert, eller #the read deal" Gud i din by? Er det noe som heter det? Det er nesten så jeg lurer på hvor de da har gjemt avlatsbreva, eller kanskje de har en bøsse der man kan putte på en femmer for en liten synd og litt mer om synden var større. Det er kanskje det han gjør han mannen i svart som bøyer seg ned bak i teltet. Han i blå jakke står nok i kø. Dersom det er en femtilapp han har i hånda har han antagelig syndet litt mye. Kanskje lest pornoblad.Eller er det dyrere det kanskje? Er det han med ballongen som er Gud, eller en stedfortreder? Blid var han iallefall. Men han så litt kald ut.
Pål M. S.
Takk for hyggelig og morsom kommentar:-) Synes nå bare var litt underfundig hele greia, og diverse optiske og fotografiske feil er med på og understreke dette...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu