Kompromiss
Liker rennende vann!
Men: Skal det være blurret eller skarpt?
Her er et forsøk på et ...
Utstyr
  • Fujifilm Finepix F601Z
  • -
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/150s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105067} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Per Ivar S.

Akkurat dette bildet ville kanskje gitt mer mening i skarp utgave. Uklart rennende vann (blur) passer ofte for å vise bevegelse (ofte brukt i fossefall og/eller bekker), mens frossent klart vann i bevegelse gir en spennende følelse av frosset tid.

Altså, svaret mitt på ditt spørsmål blir: Det kommer an på hva man vil si med bildet.
Inger-Lise S.

Jeg syns rennende vann kan være både bluret og skarpt. Faktisk mener jeg man bør ta begge deler. Også gjerne i samme bilde, som jeg mener du har gjort her. Nåja,det vet jo du best,men jeg får det inntrykket..
Jeg likte motivet veldig godt og skulle likt å få se det i farger.

Mvh Inger-Lise
Geir B.

Med såpass tett utsnitt gjør det seg best med rask lukkertid, allikevel var ''blur'' effekten her passende. Ville muligens valgt litt mindre blender for bedre dybdeskarphet, bølgene til høyre virker litt ute av fokus, men et vakkert bilde særlig med sort bakgrunn.

geir.
Avsluttet .

Hei Tom,

Om det skal være blurret eller skarpt har jeg ikke noe svar på, men jeg savner et interressepunkt hvor øynene kan stoppe opp. Øynene flakker liksom rundt i bildet på leting etter noe om du forstår ?

-Geir-
Carsten S.

Jeg mener både og. Hvis du har den slags mønsterforming i vann så syns jeg at det mønster skal være nokså skarp. Siden sånne mønster kann være ganske så statisk kan man ellers prøve for å få resten av vannet mykt med en passende lukkertid.
Med denne bilde hadde jeg likt mere av de i venstere del og mindere av det boblete i høyre.

mvh , Carsten S.
Avsluttet .

Hei

Synes du har fått til et godt bilde. Likte den litt metalliske følelsen det gav. Ligger akkurat i grenselandet for skarphet, og jeg kan forstå at væske beveger seg raskere i den ene delen av bildet. Kankje ikke så rart med tittelen du har valgt, som nok er bevisst !!

svenn
Rune N.

Tja, skarp eller uskarpt? Det er vanskelig å velge, for egentlig liker jeg begge tilnærminger. Sikkert avhengig av dagsformen. Liker dette bildet, med minimal skarphet, og resten ikke skarpt, men heller ikke helt ''blurret''. Det jeg liker er formene og kontrastene, vellykket at det er i svart/hvitt.

mvh
Rune
Roy S.

det blir vel en smakssak det kanskje.

Venstre del av bildet er interessant, men ''dør'' fra midten ut mot høyre. Og dette gjør at jeg syns denne komposisjonen halter.

Roy
Grethe B.

hei!

Liker venstre halvdel av bildet er vakkert syns jeg, med libjer og glatt form pg jeg aner meg noe som er skarpt, mens høyre brusedel blir mer intetsigende, og ikke fenger...så et bilde med mer som høyre side og bare en anelse brus kanskje...Selv er jeg mest glad i skarpt vann...

mvh
gt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu