Fra Oslo sentralstasjon
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-07-02 14:16:54
    Versjon #2
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fujinon 10-24mm F4
  • Brennvidde13.2mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/80s
  • Nei
  • AnnetEtterbehandlet i Photoshop
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger83
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1051500} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Anders S.
Kjempe bra Ragnar!
Flott dokumentasjon fra hverdagen som gir et godt portrett av ventende mennesker på vei hit og dit. Kanskje noen skal hjem også. Flotte lys og skygge partier som fungerer godt sammen. Jo jeg velger nok versjon 2.
Hilsen Anders
Øyvind B.
Fin skildring over tema "kunsten og vente". Personen høyre lager fin dybde i komposisjonen. Kjenner til hvor vanskelig det kan være å ta bilder der inne. Klart versjon 2 for meg. Mvh Øyvind
Pål M. S.
Ligner på bildet Eidsvoll mennene...
Dett var knallbra Ragnar! V1 for min del. Synes du har mestret dette godt, både komp og lys bra.
Knut R.
Et veldig fint motiv og bra bilde! Det var nettopp low key effekten i V1 som gjorde at jeg stoppet opp ved dette bildet. V2 blir for normalt og kjedelig for meg.
Men jeg ville nok valgt noe midt i mellom. Den mørke versjonen i V1 ville jeg beholdt og så ville jeg selektivt løftet frem enkeltpersoner i redigeringen. Det krever litt arbeid, men kan bli meget bra.
Avsluttet .
Veldig bra, jeg slutter meg helt og fullt til Anders' kommentar over. Jeg foretrekker også versjon 2. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Sissel Elisabeth H.
Synes personen til høyre spiller en mer sentral rolle i v1. Også personene som sitter på høyre rad og tavlene på veggen. Liker valg av lys som fremhever disse. Det blir liksom litt enkelt for øye og feste blikk på dem. Jeg velger meg denne versjonen. Plassering mellom personen i shorts og de andre gir en god dybdevirkning. Flott dokumentert fra stasjonen.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Bjørnar P.
Dersom poenget er dokumentasjon, ville jeg laget en versjon som er enda lysere enn v2. Rent estetisk ville jeg holdt en knapp på v2 eller en lysere utgave av den.
Ragnar S.
Hei Anders, Øyvind, Pål, Knut, Kjell Øyvind, Sissel og Bjørnar !
Takker så mye for kommentarene og engasjementet rundt bildet i to versjoner. Ser jo at det er delte meninger hvorvidt V1 eller V2 er å fortrekke.
La først ut bare V1. Fikk henvendelse fra en erfaren bruker av dette forum om forslag til forbedring og hvordan dette kunne gjøres. La derfor ut en V2 som i all fall nærmer seg det som ble forslått.
Så ser jeg det er delte meninger blant dere hva som foretrekkes, V1 eller V2. Det blir nok hva den enkelte ser i bildet og det er tydelig at uttrykket blir forskjellig i de to versjonene.

Må få gi uttrykk for at jeg setter pris på de konstruktive komentarer som gis på dette forum, både til mine og andres bilder. Engasjerende og lærerikt.
Skj
Roar K.
Du her rett - det må bli V2.
Mye folk - var toget forsinka eller innstilt - igjen?

Roar
Ragnar S.
Roar, takk for kommentar. Skulle ikke forundre meg om det var forsinkelse på gang. La ikke merke til om det var tilfelle.
Skj
Sissel Kleivdal H.
Velger meg originalen. Liker effekten, og stemningen den gir til scenen av ventende mennesker.

Sissel
Henning S. P.
Fint lys i bildet. Jeg har ikke noe i mot mørke bilder, men synes kanskje det ble litt for mørkt i de lysere områdene og dermed mister du litt snert i bildet. En slags mellomting mellom v1 og v2 ville nok jeg foretrukket. Mannen ute til høyre er veldig fint belyst mot den mørke bakgrunnen i v2, men han blir litt borte i v1.

Henning

Ragnar S.
Hei Henning, fint å få tilbakemelding fra deg vedrørende denne type bilder, for dette er jo ditt "hjemmeområde". Lytter, og ønsker å lære.
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu