Mustang
Jeg var på husfotooppdrag i dag da jeg la merke til innholde i en av garasjene som jeg skulle fotografere, nemlig en nydelig blå Mustang. Da jeg var ferdig med oppdraget ble jeg spurt om å ta noen bilder av Mustangen og her er et av ''detaljbildene'' som jeg tok. Bilen er lakkert med en meget spesiell lakk, som jeg fikk godt frem her (fargeglansen ser du kun i spesielt lys og vinkel), og han må visst nok betale over 50.000,- kroner i Norge for å omlakkere bilden med dette fargespekteret. Hvis det er interesse legger jeg ut flere av bildene ved en senere anledning!
Utstyr
  • Canon EOS 1D Mark II
  • Sigma Sigma 12-24 f:3,5-5,6
  • Brennvidde24mm
  • Blenderf/29
  • FilmtypeDigital ISO 50, Raw
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger252
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105196} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.

Knallstilig komposisjon,tett og fint. Lekker farge og dyktig eksponert. Litt av en bil.

mvh Inger-Lise
Helge Øyvind H.

Ett litt annerledes men tøfft Mustang-bilde. Meget fin eksponering. Skal jeg likevel pirke litt, må det bli at jeg kunne ønske litt detaljer i himmelen akkurat der himmel og karosseri møtes.

HØH
Tom R.

Hei Torgeir. Fine skarpe detaljer i et ellers kjedelig bilde som ikke gir meg noe. Men for dem som er innteresert i amcar er dette sikkert flott.

Teknisk flott.

Tom:)
Kjetil H.

Har stor sans for detaljopptak som dette. Det formidler effekten av krom, lakk og bileiere som tar vare på sine kjæledyr med største omhu. Akkurat dette har du fanget her. Merket, felgen, lakken og lista står utmerket til hverandre, og er meget godt presentert.

Jeg tror en mer kontrastfattig bakgrunn ville gjort seg, gjerne en enkel bygning ettersom overstrålingen fra himmelen generer en tanke, og det er litt for mye skau i bakgrunnen som ikke passer helt til hovedmotivet.

mvh
Kjetil
vegard b.

Dritfett!!

Har nettopp kjøpt samme objektivet selv, det funker jo dritbra! Skal på skitur til vinteren for å ta bilder... gleder meg som den ungen jeg er ;o)

MvH
Vegard

PS: Sjekk ett bilde jeg tok med samme linse.. Litt fotoklisje da, men jeg syns resultatet ble bra. (eller?)
vegard b.

Er forresten enig med dette om bakgrunnen.. tenkte faktisk på det før jeg så kommentaren til Kjetil. Tenkte det kanskje bare var meg, men så så jeg kommentaren hans :D

Det skal og være sagt at siden det tross alt ikke var bilen du var der for, så kan jo dette ha vært den beste bakgrunnen du hadde til rådighet?

MvH
Vegard Breie
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu