Parti fra Ålesund
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fujinon 18-135mm
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1052141} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Harald G.
Flott i Ålesund. Bra gjengitt.
Anders S.
Fantastisk vakkert! Nydelig bilde med flotte farger og speilinger i vanet! Jo detta liker jeg godt!

Hilsen Anders
Avsluttet .
Fint motiv, fin gjengivelse av vakkert bylandskap / havn. fin komposisjon. Utmerket lys og farger. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Jostein S.
Hei
Knallflott motiv fra Ålesund
Nydelig lys i dette vakkre bildet
Det er vel fra Brosundet, dette her!
Jostein
Arvid O.
Lekkert utsnitt fra Brosundet med naturlige farger og god skarphet.
Arvid.
Avsluttet .
Flott bilde av en av Norges vakreste byer.
:) fra Øystein
Hans Rich. A.
Vakkert motiv i fint lys og farger. Fine speilinger.
Mvh Hans Richard
Gunnar F.
Fint med et bilde av Ålesund som er tatt nede i byen. Her ved Brosundet får man et godt inntrykk av jugendstilen i Ålesund. Et godt bilde av Norges vakreste by.
Mvh Gunnar
Walter S.
En spennende vinkel på Brosundet i spennende lys gir god uttelling her. Jeg likte spesielt godt den midterste bygningen som ser ut til å ha fått på seg litt ekstra lys, eller er det bare vinkelen til sola? Speilingen gir "dobbelt opp" av inntrykk og har mest å si på hvordan betrakteren oppfatter bildet. Skarpt og fint med gode farger.
Jeg tror at jeg ville kuttet vekk den lyse "remsen" av et bygg (pluss det to hvite cabincruisere) som tangerer venstre billedsiden. Rolige avslutninger er alltid et problem med by-landskaper.

Mvh,
Walter
Ragnar S.
Hjertelig takk for alle kommentarer. Var nok litt heldig med fotoforholdene denne dagen, med det lille sol-sløret innover i bildet og med de markerte skyformasjonene i bakgrunn. Forutsetningen for å få gode bilder var i all fall til stede.

Walter: Min tanke var å få omtrent like mye av en bygning på hver side med på bildet for harmonien og likevektens skyld. Men så er bygningen på venstre side såpass mye lysere i fargen at den lett tar bort oppmerksomhet. Har forsøkt å kutte slik du foreslår og bildet blir "roligere". Hvor kuttene skal gå i denne type bilder kan være vanskelig og jeg pleier å bruke litt tid på dette. Allikevel ser jeg at alternativer slik du nevner absolutt har noe for seg.
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu