Vannliljeblader II
Bildet inngår i albumet Vannliljeblader -
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko digital 50-200 mm, 1:2.8-3.5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger199
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105238} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Rune N.
Her var det mange flotte detaljer. Tre bilder som kan stå fritt, hver for seg. Syns særlig det var spennende med linjene (stilkene) som bukter seg frem.

Liker dette bedre enn ditt forrige bilde av samme motiv.

mvh
Rune
Kristine Blesvik A.
Dette likte jeg utrolig godt, rene bilder, utrolig fine farger. Disse kunne jeg hatt på veggen over sofaen :o)

MVH
Kristine
Morten L.
Dette var fint. Rolig og behagelig å se på. Kunne kanskje laget den ytterste hvite rammen litt smalere.

Hilsen
Morten
Inger-Lise S.
Meget bra! Alle bildene fine hver for seg. Disse har jeg virkelig sansen for. Collagen ble riktig lekker. Fine komposisjoner og farger. Jeg kunne tenkt meg tynnere ramme ytterst, ellers full pott fra meg.

mvh Inger-Lise
Caroline M. S.
Tusen takk for raske tilbakemeldinger. :-) Ja, jeg er enig i at rammen kunne vært bedre - tenkte mer på bildene som en kolleksjon og ikke en collage (og derfor la jeg lite arbeid i rammen). Jeg synes ikke noen av bildene klarer seg alene. De er tatt med tanke på å være i en kolleksjon. Uheldigvis ble fargeforskjellene litt for store (særlig midtbildet) - forskjellene var større enn her, så jeg tror ikke jeg klarer å få de likere enn de er. Egentlig hadde jeg ikke tenkt at de skulle være så kraftig blå i fargene heller, men jeg ble påvirket av kommentarene jeg fikk på det forrige vannliljeblad-bildet.
Bjørn H.
Nydelige - små - søte motiver ...

Er nok enig i at de skulle få slite hver for seg, men sammen er de strerke :))

Den midterste skulle bare fått samme fargetone som de andre to ..

Ellers er ramma påpekt, og jeg er enig i at rammas ytterkant kunne vært lik de smale rammekantene som deler bildene :))

Flott og delikat utført...

Lykke til i morgen og takk for mail :)

Bjørn ;¤
Eirik H.
Estetisk flott. Saman er alle fine, men dei to til høgre står seg bra åleine og. Særleg det lengst til høgre er bra dersom du fjernar den fliken av eit blad som øydeleggjer minimalismen.
Marianne M.
Hei Caroline

''Sammen er vi dynamitt.......''....fritt laget etter et et eller mange sitat ;-} jeg synes som de andre her at bildene er flotte sammen,men også at hvert av dem kan stå alene. Enkle og stillferdige. Hm, det er mye fint i vannliljeblad for tida ;-}

Ha en fin dag.

Vennlig hilsen Marianne
Tore U.
Enkeltvis er bildene lekkert utført, men personlig foretrekker jeg dem enkeltstående og ikke i montasje.

mvh
Tore
Steinulf L.
Enig i at bildene hører sammen. Synes dette fungerer svært bra, med justering av ramma. Så kan man alltid spørre seg om bildet i midten burde ha samme fargetone som de to andre.
I don't know...
Sverre Farstad H.
Hei! Nyansene i det blå i de tre bildene gjør at dette blir mer enn bare tre utsnitt av samme motiv. Du har også fått til en fin fallende linje fra v mot h, og denne diagonalen er med på å gjøre de tre bildene til en enhet.
Mvh Sverre
Christian P.
Liker lyset i bildene, spesielt i det midterste.
Daniel M.
Ville vel kanskje helst hatt samme fargetone på alle tre, men en meget fin collage.

-Daniel-
Lene H.
Nydelig rolige fargar på desse bildene. Syns egentlig ikkje at det gjer noko at fargetonane er litt forskjellige, dei står til kvarandre, og då gir det egentlig litt meir liv i rekkene. Godt at du har sett dei sammen i ein collage. Som nevnt før trur eg det kunne blitt litt kjedelig ellers...

- L
Sidsel A.
Artig og lekker vannliljevariant. Liker særlig godt de ''lekne'' stilkene.
mvh Sidsel
Kristoffer R.
Disse står utrolig flott sammen. Fargene er i harmoni med hverandre, og motivet er stilrent og lekkert. Liker spesielt hvordan bladet i høyre kant av det midtre bildet og det i venstre kant av det høyre bildet går sammen og skaper en link mellom de to motivene.
Caroline M. S.
Tusen takk for nye kommentarer: :-)

Kristoffer: Fint du nevner de kappede bladene i bilde to og tre. :-) Det er derfor det midterste bildet har fått være med her. Jeg har nemlig flere andre som egentlig er bedre - eller i hvert fall passer bedre mht fargenyanser. Som enkeltbilder liker jeg best det første - to og tre har blitt plukket ut for å passe med det (både bladene og stilkene).

Jeg la ut dette bildet på et nettsted for folk med Olympus E-1. Der mente samtlige at det er en fordel at vannet har ulik blåfarge. Nå har jeg tenkt litt på det og er i grunnen enig. Skal jobbe litt mer med fargene her nå som jeg mener jeg ikke trenger å streve for å få vannet mest mulig likt (bl a synes jeg vannliljebladene både på det første og andre bildet er for blå - særlig på det andre bildet).

Tarjei Ekenes K.
deilige farger

masse er sagt her

liker disse montasjene dine

du har en fin estetisk sans

:-D ! son tarjeiav !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu