Busted...again...
...denne gangen av en munk...
Utstyr
  • FUJIFILM X-M1
  • XF27mmF2.8
  • Brennvidde27.0mm
  • Blender-
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger167
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1052567} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Avsluttet .
Mon tro om det er flere enn fotografen som er "busted" Mener å ha lest at munker skal leve i sølibat, og mye tyder på at denne munken ikke gjør det. Men dagens moderne munker trenger kanskje heller ikke det, hva vet jeg. Artig situasjonsbilde. Pga av blikk-kontaken med "modellen" kan man spinne videre på, hva som eventuellt hendte etter fotoet ble tatt.
Kristinn G.
Fint biolde.

Her ser jeg ikke kontakt mellom munk og madonna. men munken er mer opptatt av fotogrfen.
Arild T.
Et veldig godt situasjonsbilde med en svært så treffende tittel!
Har tatt noen gatebilder i sommer der man kommer tett på mennesker og som er lett gjenkjennelige, men valgte å slette dem pga personvernet. Hva er lov og ikke lov når det gjelder gatefoto av mennesker? Måtte du ha tilatelse fra de to "invi\olverte" her for å kunne ta dette bildet?

Hilsen Arild
Gunnar F.
Flott bilde. Her gjelder Åndsverksloven og den betinger som hovedregel samtykke. Kjendiser er fritt vilt, likeledes hvis situasjonen har almenn interesse.
Mvh Gunnar
Roar K.
Ikke rart du blir observert som kanskje den eneste med fotoapparatur foran trynsiktet.
Men tar forbehold om at utstyret her kan være en kompakt da jeg ikke kjenner kameraet.
Fin gate skildring - og litt artig med den halve blå sprettrumpan ute på høyrevingen.

Roar
Trygve B.
Et herlig gatebilde. Så ekte og naturlig.
Pål M. S.
Takker for kommentarer og innspill/meninger ang. denne type foto.
Her prøvde jeg og fange kontrasten mellom munkene og oss "vanlige", samt kvinne/mann med forskjellige levemåter. At jeg ble "fersket" syntes jeg selv tilførte litt ekstra.
Når det gjelder disse munkene, 3 stk, så pratet jeg mye med disse. Både pga. deres budskap som jeg var nysgjerrig på, og dere interesse for det som jeg drev på med. Jeg var helt åpen på at jeg drev med gatefoto, og at jeg prøvde og fange situasjoner/mennesker, og min fascinasjon for mangfoldet gatelangs. Kunne bare ta så mye bilder jeg ønsket, og de syntes det var moro at de fanget min interesse. Forøvrig veldig hyggelige karer, men frelse meg klarte de ikke...
Når det gjelder meninger/"regler" for fotografering av personer i det offentlige rom, så er der flere tolkninger av disse. Jeg prøver og tolke disse på min måte, men om jeg alltid er "innenfor", skal jeg ikke påstå, men prøver...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu