Urban Art 18 V2


Originalen har nok vært presentert her en gang i fordums tid selv om jeg ikke fant den i mappa jeg har med opplastede her da ikke alt har kommet med der.
nå la jeg på litt ekstra nisje, passepartout og ramme. Skulle det være feil fra dengang da så er intet gjort med det nå.
Bildet ble en gang fjernet fra dette stedet og da gikk det vel ikke mer enn EN stakkels dag før døra var dekket med tag signaturer hvilket har skjedd mange steder så kanskje like greit å la graffitien stå så man ikke får noe som er værre.
Bildet er fra 28. august 2007, men fant faktisk at jeg har bilder i denne serien helt tilbake til september 2006.

http://WWW.pbase.com/kneppen
Utstyr
  • Canon EOS 350D DIGITAL
  • Canon EF-S 10-22 mm f/3,5-4,5 USM
  • Brennvidde22.0mm
  • Blenderf/6.3
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1052685} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Anders S.
Jeg er utrolig imponert over hvordan du har laget ramma, hvor de grå fugene til tegelsteinen er dratt utover, slik at de skaper en ypperlig god dybdesug innover til døra. Jenta på døra får meg til å tenke på Lès Miserabel, men om det er meninga vet ikke jeg. Ett utrolig flott gatefoto med tilhørende graffiti, som jeg syns er fint laget, eller tagget.
Kjempe bra bilde som jeg liker særdeles godt! Her har du jobba mye!

Hilsen Anders
Evelyn S.
En fin utført grafitti, eller veggmaleri. Ser navnet Dolk opp til høyre. Kan tenke meg han (eller hun?) har fått godt betalt for å lage denne. Det skal være en dyktig og ettertraktet kunstner, med god inntekt. Men jeg ser du skriver at bildet ble fjernet en gang? Det gjør de vel ikke om noen har betalt for det, så kanskje dette var noe som ikke var bestilt? Figuren på veggen ser litt trist ut, Men innestengt i en gang der, får hele bildet et litt trist og vemodig preg. Syns måten du har behandlet det på gjør det til et nytt kunstverk. Kanksje du skulle dele det med kunstneren Dolk selv?kan hende villen han (hun) sette pris på det.
Ragnar S.
Ja her zoomes det direkte inn på den dekorerte veggen/døren ? Oppfinnsom og meget vellykket innramming. Severdig dør forresten.

Mvh Ragnar S
Arvid O.
Eksepsjonelt bra , intet mer å tilføye.
Absolutt et av dine beste.
Arvid.
Jon Tore J.
Dette bildet har en fantastisk dybdevirkning takket være den flotte ramma du har snekret sammen. Sammen med den noe triste grafittipersonen blir vel alt tilnærmelsesvis det perfekte gatefotografiet.
Artig og kreativt Roar.
Mvh
Jon Tore
Avsluttet .
Imponert! :)
Hilsen Grethe
Trygve B.
Bildet er spesielt. Du har fått frem så fin dybde. Kunstbilde, de lux.
Ingrid Milly L.
Stilig bilde med superdybde.
mvh. Ingrid Milly
Walter S.
Et voldsomt sug innover mot grafitti'en, med denne stråle-rammen din, Roar. Spennende!

Mvh,
Walter
Gunnar F.
Imponerende!
Mvh Gunnar
Roar K.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Elisabeth B.
Dette likte jeg veldig godt, utrolig stilig redigering, kreering av rammen rundt, blir dratt mot selve streetartmotivet....selv den ekstra taggingen gjør seg i din presentasjon! Liker!
Mvh
Elisabeth
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu