Et dukkehjem
<center>Fra byen Thira, Santorini</center>
Bildet inngår i albumet Guys and dolls -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger238
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105335} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Stian H.

Ser ikke noe poeng med dette bildet for å være helt ærlig.. Det skjer for mye rett og slett.. Minner meg om en scene fra Tøydokke Anna! heh..

Mvh. Stian
Are S.

synst dette bildet var meget spesielt..
det er en dukke som sitter på stolen?
bildet manglet et mitt punkt!?
men ellers bra bilde!

mvh Are
Kristoffer L.

Takk for tilbakemeldngene!

SH: Her er det fritt fram for både slakt og ros. Fint at du sier din mening rett ut!

Sannsynligvis mangler bildet et midtpunkt. Og det er veldig mange elementer i det. Jeg likte det kaotiske inntrykket, og tok et bilde av det jeg så. Mulig det ikke fungerer så godt - jeg er åpen for alle tilbakemeldinger.

AS: Ja, det er en dukke som sitter på stolen.

Avsluttet .

Synes dette så litt småpsyko ut jeg...kommer i en litt rar stemning når jeg titter. Litt sånn 70-talls ''Beyond the valley of the dolls''-følelse. Særdeles bra bilde innholdsmessig. De mange elementene forsterker innholdet.
Kristoffer L.

My point exactly.

Takker!
Helene B.

Ikke alle bilder trenger å ha et midtpunkt, blikket kan virkelig vandre lenge her, jeg ser stadigvekk nye ting. Men etterhvert kommer iallefall mitt blikk bestandig tilbake til dukka, så hun blir på en måte et lite midtpunkt likevell? Syns bildet er spennende, og perspektivlinjene danner litt orden i kaoset.

Helene :)
Christer B.

He-he. Artig liten sak. Den dokka er jo bare helt konge. Støtter både Tommy og Helene her, et bilde trenger ikke nødvendigvis et midtpunkt, dette fungerer utmerket.
Tror kanskje jeg ville forsøkt en variant med vidvinkel helt innpå dokka med ''huset'' i bakgrunnen, men dette er vel en scene som man neppe får se igjen. Men uansett hadde jeg sansen for denne. Bra.
;)
Lene H.

Eg har alltid hatt eit veldig anstrengt forhold til store dokke fordi eg syns dei er skremmande. Det er noko med dette bilde som gir meg frysningar langt nedover ryggen, samtidig som det er eit halvkaotisk men hyggelig sommerbilde. Den kombinasjonen gjer det bare enda verre... for å bruke eit utrykk som egentlig ikkje passa på eit bilde, så gir deg meg ein falsk følelse av tryggheit... Kanskje det er umulig å skjønne kva eg meinar? Men det er litt det eg føler.
Som du veit så likar eg bilder som får fram følelsar og stemningar. Med andre ord, likar dette... sjølv om det ikkje er ein god følelse!

- L
Kristoffer L.

Takk for hyggelige og interessante kommentarer!

CB: Jeg skulle svært gjerne brukt en times tid her, og fotografert fra forskjellige vinkler. Noen ropte på meg, så jeg måtte dessverre gå fra det hele. Dermed ble det med dette ene bildet. Det inneholdt opprinnelig enda mye mer kaos, men jeg valgte dette utsnittet som en smule ''forenkling''.

Lene: Jeg skjønner hva du mener! Store dokker med menneskelige trekk kan bli litt ''spooky'', særlig hvis de står i en sammenheng hvor en ikke venter å støte på dem. Blandingen med feriestemning blir passe sær. Jeg ser også dette uhyggelige aspektet ved bildet. Kan forestille meg at samme scene like før det blir helt mørkt kan være ganske skremmende.

- Kristoffer
Tarjei Ekenes K.

fett fett fett

helt enig med christer

:-D ! son tarjeiav !
Ioannis L.

Meget interessant bilde!
Jeg liker godt at dukken sitter i omgivelser som er verdensvante... mennesker tilstede... ingen bryr seg... forskjellige eksistenser.
Det er rom for mange tolkninger her... ;)
Roy S.

psykedelisk ;)

Bildet har absolutt trøkk. Usikker på om du behøver å ha med alt rundt. Har du nok ''pixler'' kan du jo leke litt med et nærmere utsnitt av der essensen av storyen sitter. Om det blir bedre vet jeg sannerlig ikke. Prøvde litt med bildet uten at de andre utsnittene satt helt.

Roy
Eli L.

Jeg liker dukken, de bekymringsløse menneskene der nede, og alt som sjer i bildet. Savner ikke noe midtpunkt, for meg er dukken det i massevis. Bildet er gladskummelt, og det er ikke ofte jeg ser. Så da ble jeg glad (og litt redd!).
Kristoffer L.

Tusen takk for hyggelige og konstruktive meldinger! Det er kjempehyggelig, jeg blir helt overveldet her!

Som Ioannis og andre har pekt på, er det det at dukken sitter i våre vante omgivelser, som skaper spenningen i bildet. Det er denne stemningen jeg har prøvd å fange, og jeg er glad for at dere catcher den. Da funker bildet ;-)

Roy og Christer: Jeg har prøvd å isolere mindre utstnitt omkring dukken og huset. Antallet pixler begrenser litt, men en kommer også fort i tvil. Hvor i huleste skal en skjære? Tar jeg med det, må jeg ha med det også, og fjerner jeg det, må det også fyke. Av alle de mange utsnittene jeg testet, er dette det eneste jeg kan stå inne for. Alternativet ville, som Christer har pekt på, vært å brukt mer tid og laget andre bilder på stedet, noe jeg gjerne skulle gjort. I forhold til at jeg bare rakk å ta dette ene bildet, er jeg i grunnen ganske fornøyd likevel. ;-)

Eli: ''Gladskummelt'' var et artig ord! Må le - men det var jo fantastisk dekkende! Takk for hyggelig kommentar du også! ;-)

- Kristoffer
Avsluttet .

For et facinerende bilde.. jeg flyter rundt og rundt og ser stadig nye ting her.. Bildet i en helhet gir meg en veldig spesiell stemning. og jeg liker at det er såpass lyst. mulig det hadde passet med en halv cm sort ramme.

Mvh
Mikal §trøm
God Helg
Avsluttet .

Noen liker det minimalistiske, andre det maximalistiske.
Jeg synes personlig det er utrolig morsomt når det hele tiden ''dukker'' opp nye elementer, som igjen gjør at bildet blir mer og mer interessant for hver gang jeg ser på det....kjempebra.

T
Kristoffer L.

Takker hjertelig for kommentarene!

Setter stor pris på å få slike tilbakemeldinger!

- Kristoffer
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu