''Svenskt stål''
Utstyr
  • EOS 1N
  • EF 100-300mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/6s
  • FilmtypeKodak EIR
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger498
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_10534} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Stefan T.

Det er noe over bildene dine som gjør at det oser ''Hans-Georg Solberg'' av dem...

Du er flink på farver - og komposisjon.
Thorfinn B.

kan ane et svakt blåstikk over bildet, men flotte farger og bra komp. Fin bevegelse i arbeideren. Ser selvsagt idèen med farger kontra tekst, men teksten kunne jeg klart meg uten. Fargebruken og dynamikken i seg selv, er i dette bildet suverent.
Hans- Georg S.

Hm... det var bare teksten på veggen og fargene som fikk meg til å velge tittlen. La ikke så stor vekt på den. En annen tekst hadde sikkert passet bedre.
Takker for kommentarer.
Carsten A.

Bra komponert, god utnyttelse av bildeflaten, passe blå toneskala (''et svakt blåstikk'' ?) til miljøet. Effektivt med arbeideren. Faller likevel ikke helt for dette, hva nå grunnen kan være.
MVH CA
Avsluttet .

Er enig med de andre. Men som CA, det er ett eller annet med bildet som jeg ikke kan peke på. Men uansett, bra.
mvh/MR
Thorfinn B.

HGS: Det var ikke tittelen jeg tenkte på i første omgang, men faktisk teksten ''svensk stål'' i bildeflaten. Bildet står bra om ikke bedre selv uten denne teksten i bildet. Det var det jeg mente, men som jeg ikke klarte å få frem!

Forøverig *kan* den øverige bildeteksten på venstre side muligens være noe av det som forårsaker at noen ikke helt vet hva de skal peke på. Slik tekst virkeer ofte forstyrrende, men er nå engang en del av miljøet der og da.
Hans- Georg S.

TB: Ok, da oppstod det en liten misforståelse. Tanken bak bildet var å ''fange'' en industriarbeider i bevegelse i et industrimiljø og at teksten med ''tekniske data'' skulle forsterke dette intrykket.
Forøvrig skyldes nok blåstikket som også er nevnt, bruk av EIR film sammen med gulfilter K2. Dette fordi et ''kjølig'' miljø ville forsterke intrykket ytterligere.
Prøver å finne motiver der man kan benytte EIR til noe passende, og ikke bare effekter.
Lars-Anders M.

Bra og kreativt.
Audun F.

Synes bildet var bra. Fargesammensetning og ikke minst forholdet mellom dem gjør dette bildet til noe ekstra. Herlig med alle blåtonene, og den lille gule ''klatten'' gjør at bildet er i balanse. Muligens ville det gjort seg med en varmere gulfarge, men det er ikke alltid lett å forutsi denne filmen, ei heller hva folk kler seg med...

Hva har du forresten stilt ISO'en til her? Prøver meg litt med EIR selv, og venter spent på en film i disse dager...
Hans- Georg S.

Hyggelig at andre også liker å ''forske'' litt på denne filmen, for den gir jo morsomme effekter. Og så får du jo effekten på orginaldiaset!

Gleder meg til å se dine resultater!

Her er kameraet innstilt på ISO 400 og eksponert helt etter lysmåleren. Pleier å variere fra bl. -1 - +1 for å plukke det beste resultatet.
Audun F.

Har et par filmer med resultater liggende. Jeg skal prøve å få scannet noen av de som ble vellykket (ikke så mange), så får du se. Nå er jeg på vei til Mølen. Må jo dit en gang jeg også, kan virke som det er et ''obligatorisk'' motiv. Det er ikke så få bilder jeg har sett fra det området...
Avsluttet .

Jag gillar bilden som en miljöbild från en arbetsplats och svenskt stål går inte av för hackor ;)..Blir också nyfiken på hur samma bild med vanlig film hade sett ut..men oavsett detta en fint komponerad 1/6 av vardagen..5 på tärningen..
mvh/gunte..
Torbjørn V.

Må si at jeg liker dette bildet. Det faller i smak og det har en god komposisjon og god bruk av farger! BRA!
Hans- Georg S.

Takker dere andre også for kommentarer.
Gunte: Desverre, jeg har denne utgaven kun på EIR film.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu