Old style
Gjelder både bil og bygningsmasse.
Fra Røros by.
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • Fujinon 18-135mm
  • Brennvidde18.5mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/280s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger96
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1054713} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Anders S.
Herlig bil og bygningsmasse i skjønn harmoni! Flott bil!

Hilsen Anders
Gunnar F.
Bygningsmassen i Kjerkgata på Røros står på UNESCO sin verdensarvliste. På meg virker den amerikanske Chrysler en smule malplassert her. Men fin var den :-)
Mvh Gunnar
Avsluttet .
Stilig bil og vakker bebyggelse, men også en stor kontrast. Enig i at bilen er malplassert her, men bildet blir i og for seg ikke dårligere av den grunn. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ragnar S.
Gammel stilig amerikaner med Rørosarkitektur som kulisse, passende fotomotiv var min tanke da denne doningen kom kjørende opp Bergmannsgata. Uten en slik (eller lignende) bil ville bildet hatt liten verdi etter min oppfatning. Sett i forhold til den gamle, ærverdige bygningsmasse på Røros er på en måte alle biler malplassert fotomessig sett, så sett i et slikt perspektiv kan jeg gi Gunnar og Kjell Øyvind rett.
Hyggelig at dere ville kommentere bildet og selvfølgelig helt i orden at forskjellige oppfatninger kommer fram, noe jeg setter pris på.
Skj
Bjørnar P.
Både bil og hus ser velholdte ut, alderen tatt i betraktning.
Jeg ville lettet opp mellomtonene litt, da bildet nå har et noe dystert preg. Ville også rettet opp styrtende linjer.
Greit utsnitt og komposisjon.
Ragnar S.
Bjørnar.
Vanligvis retter jeg opp hellende linjer, men lot det være med vilje i dette tilfelle idet jeg syntes det passet motiv og omgivelser. Et snapshot dette hvor jeg så vidt rakk å stille om til seriefoto før doningen seilte forbi. Som du ser var det gråvær. og øverst opp i Bergmannsgata som dette er så smalner denne jo lenger opp du kommer. Bygningene blir derfor litt mørke, men en mindre lysning kunne allikevel med fordel vært foretatt.
Takker for kommentar.
Skj
Roar K.
Ja, og velholdt begge deler både Rørosingen og Amerikaneren er det vel denne Crysleren?

Roar
Ragnar S.
Det er nok en Chrysler som har forvillet seg inn i Rørosgatene. Takk for kommentar.
Skj
Vidar Magnus J.
Nostalgisk og flott bilde med passende tittel til både bil og bygninger. Fint lys og gode farger.
Ragnar S.
Takk for din hyggelige kommentar Vidar Magnus.
Skj
Berit A.
Røros er jo en vakker og spennende by, og om amerikaneren passer eller ikke, så likte jeg denne Chrysleren. Vi har hatt to forskjellige Chryslere sjøl, men ikke i nærheten av denne flotte her. Jeg hadde likt en kjøretur i den. ;) Likte fargene og lyset også. :)
Sissel Elisabeth H.
Ærverdige bygninger og standsmessig bil. Gode farger, detaljer og ryddig komp. Liker at ingen elementer langs fortauskanten tar oppmerksomheten fra doningen. Har nok blitt pusset lenge på det gliset der.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Ragnar S.
Hei Berit og Sissel Elisabeth.
Lenge siden amerikanske bilder var hot, men dette var et glimt av gammel storhet. Bildet er forholdsvis rent uten for mange forstyrrende elementer. Diverse småting er klonet bort i den forbindelse.
Skj
Avsluttet .
Nydelig bil og nydelig detalj fra Røros.
Ser av kommentarene at noen mener bilen er malplassert. Er ikke enig i det. He, tror like gjerne en ny bil også ville blitt malplassert da.

Fint bilde.
mvh arild
Ragnar S.
Takk for din gode kommentar Arild.
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu