Mere bølger
Utstyr
  • Nikon D3S
  • 200.0-400.0 mm f/4.0
  • Brennvidde400.0mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/1600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1055400} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Erik L.
Jeg har også fotografert bølger, men uten å få til dette kraftfulle uttrykket. Fin komposisjon og farger. Svært naturtro og overbevisende!
Trygve K.
Nok et glitrende bølgebilde fra din hånd ! Ikke helt lett det der. Det vet jeg en del om !
Interessant å se fargeforskjellen mellom bølger på Lanzarote og bølger i Norge. Har selvfølgelig med lys å gjøre, men generelt er mitt inntrykk at "norske bølger" blir grønnere enn de azurblå på Lanza. Ser du bruker 400mm flittig og lurer på om ikke jeg skal skaffe en sånn jeg også.....
Voldsomt inspirerende dette her....
mvh Trygve
Oddmund K.
Takk til Erik og Trygve, dette er et veldig spesielt og fint sted å fotografere bølger, et rev eller grunne går utover og når det er sørvest vind og grov sjø møtes bølgene over revet og "kolliderer" som gir disse spektakulære bølgeformasjonene. Så da er det bare å sette kameraet på stativet og nyte naturkreftene :)
Mvh Oddmund
Roar K.
Her ser jeg tydelig trynet på en som slett ikke er fornøyd for å befinne seg inne i bølgen.
Men det trenger kanskje litt avstand for å få øye på'n?
Hva med 1 cm kutt i venstresiden slik at diagonalen av bølgen får et enda mer markant kutt som kanskje øker spenningen noe?

Roar
Kristinn G.
meget elegent
Johan L.
Intressant og kraftfull bilde. Ser du har et onkligt zoom objektiv, hvilket må vel til før denne typen bilde. Fine færger i skummet og inne i bølgen, Vil nu selv komme ut og prøve ta noen bølge bilde, men har bare 70.200 mm:)
Nydelig bilde Oddmund!
Mvh
Johan
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu