Kakerlakk, tro?
Er rimelig fornøyd med dette selv, men sliter med den interne blitsen. Synes det blir så mye reflekser og hardt lys, selv om jeg har justert ned 2 EV på blitsen. Drømmer om en ringblits, og skal ha det i alle fall til jul! :-D
Bildet inngår i albumet Diverse småkryp og insekter -
Utstyr
  • Nikon D 70
  • Nikon AF Micro Nikkor 105mm 1:2.8 D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger248
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_105694} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Sindre H.

huff! Liker ikke kakkerlakker! men ellers likte jeg kontrasten og fargene på bildet. Motivet ble ellers imponerende skarpt.

vennlig hilsen #mongomann#
Alexander W.

skarpt å fint macro bilde...


MVh Alexander Wabakken
Inger-Lise S.

Skarpt og fint macrobilde,ja,som vanlig fra deg. Fine farger her.Du nevner refleksene selv..Her syns jeg ikke de var plagsomme. Fin komposisjon du har valgt.

Mvh Inger-Lise:)
Lars-Anders M.

Meget bra. Det eneste er litt liten dybdeskarphet. Men slik blir det ofte med macrobilder. For å unngå det må man blende ned maksimalt og da får man lang lukker tid og risiko for bevegelseuskarphet. Stativ er ok om motivet ikke rør seg. Stå på.
Christian P.

Jaggu, det ser ut som en kakerlakk. Syntes at blitslyset blir litt for skarpt ja. Ville nok ha prøvd uten blits hvis det ikke var for mørkt der. Farger og skarphet er meget fint.
Terje L.

Hei!

Synes du har fått til et bra komp! Bladet skaper en fin diagonal i bildet, og kakerlakken er plassert fint i det gylne snitt og i forhold til positur.

Som du selv sier, så blir lyset litt hardt. Du får nok bare fortsette å leke med innstillinger, så finner du noe som fungerer. Er -2EV maks blitskompensasjon?
Har du forresten prøvd med matpapir foran blitsen? Kan være kjekt å prøve, for å dempe lyset litt!

-Terje :)
Cristina B.

Takk for hyggelige kommentarer alle.
Til Terje, det med matpapir visste jeg ikke, men super ide. Det skal jeg prøve, skal få ei venninne å ta med matpapir som kommer til Las Palmas om noen få dager. Maks blitskompensasjon på mitt kamera er -3EV, skal justere ned til dette neste gang. Kjempe glad for tipsene. :-D

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu