Mørketida er på vei
Tatt i retning Kaldfjord utenfor Tromsø.
Utstyr
  • Olympus E-M1
  • Olympus 50-200mm
  • Brennvidde104mm
  • Blenderf/4
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • Annet1000 ISO- Frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger143
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1059437} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (13)
Øyvind H.
Et storslått naturbilde.Linjer, kontraster, farger, alt stemmer her.Prikken over ien er den gylne kyststripa,
Mvh Øyvind H.
Sissel Kleivdal H.
Komposisjon/utsnitt understreker hvor ruvende fjellet er. Gir også uttrykk for et mektig landskap. Spennende lys og farger, som også gir til stemningen i bildet.
Imponerende støhet med hendene på kameraet.

Sissel
Trygve B.
Slik kan bilder bli når man blir kreativ nok, slik som du her. Her har du fått frem en en fin 4- deling med en liten gløtt av fjorden i forgrunnen, så bebyggelsen,så snødekte fjell, så en fargerik himmel. Det gjør bildet levende og på ingen måte kjedelig. Jeg ser at brennvidden er 104 mm, og da får du frem den effekten med tettheten i selve bildepresentasjonen. Du må hatt gode lysforhold, fordi ingen ting her var igjengrodd. Meget bra. Iso er 1000, det går bra det. Godt utført arbeid.
Roar B.
Komposisjon som med vellykka grep formidler et landskap gjennom ulike lag, fra sjø til høyeste fjell og himmel. Og der hvert miljø inngår med sin egen farge og identitet. Et grep jeg har stor sans for og som du lykkes godt med. Må nevne veien som kryper oppover, et viktig element. Ja, til og med bilen bidrar med sin bevegelse og dynamikk. Alt i alt et godt visuelt uttrykk dette Bjørnar. Kanskje retta opp bunnlinja et ørlite grann er min eneste lille innvending. Bra jobba !
Roar
Hans Petter S.
Mektig bilde, meget godt komponert, bildet viser hvor stor og mektige fjellet er, både av veien som snor seg oppover og i forhold til de små husene og båtene! Herlig lys på himmelen som gjør bildet ytterligere mer interessant! Et komplett bilde som jeg likte veldig godt!
Flotte farger og fint lys nå som mørketida nærmer seg...... Godt levert!
Trygve K.
Dette likte jeg veldig godt ! En imponerende skarphet for øvrig, - som gjør at man kan sitte lenge og studere/undres over detaljer. Et landskapsbilde som stimulerer fantasien på den måten er ikke hverdagskost....

Lurte litt på om det ble vel mye himmel, men blir ikke enig med meg selv. Komposisjonsmessig veldig flott med de to parallelle diagonalene (veien og fjellkanten) som veies opp av den mørkere åsen i høyre billedhalvdel, mens det hele hviler trygt på "bunnlinjen" (kyststripa)....

Meget dyktig utført. Her har du tenkt lenge før du trykket på "avtrekker'n".......

Bra jobbet !!!

mvh Trygve
Kjell H.
Stemningsbilde med dimensjoner og innhold. Enig med de enige. En fin synsopplevelse!
Harald N.
Velkomponert bilete frå sjø til fjells, fint med vegen innover i biletflata.
Mvh Harald
Bjørnar P.
Roar: Trodde vannlinja var slik den skulle være, men ved fingranskning ser jeg at det er litt å hente. Lightroom fikser heldigvis slikt ved bare ett klikk.
Trygve B: Ved full metning under eksponeringa er det mye å hente i skyggene, og her er de justert opp en del under etterbehandlinga. Selv ved 1000 ISO og uten støyreduksjon tåler bildet det uten plagsom bildestøy.
Trygve K: Hadde opprinnelig noe mindre himmel, men oppdaget da at fjellet endte veldig nær øvre venstre hjørne. Jeg vet i alle fall én her på foto.no som med rette ville påpekt dette, så da var det like godt å komme kritikken i forkjøpet... :)
Johan L.
Instemmer med tidigare tilbakemeldinger, vakkert bilde med et nydeligt lys.
Mvh
Johan
Sissel Elisabeth H.
Fire lag med hver sin fortelling. Fiske, folkan, fjellet og lyset. Veien er en fin nerve i det dunkle partiet. Vakkert Landskapsbilde.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Avsluttet .
Utmerket gjengivelse av en imponerende natur med fin belysning og fin komposisjon. Meget bra. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Bjørnar P.
Takker for mange og hyggelige tilbakemeldinger.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu