blikk 1
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger80
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1059647} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Gunnar F.
Flott fokus på gamlingen - undrer meg på hvor blikket er festet. Litt rotete. Mvh Gunnar
Kjell H.
Oss gamlinger i mellom, og som sagt før meg her, flott fokus på en staslig kar som konsentrerer seg om "oppgaven" . Kan muligens oppleves som litt rotete, men på en annen side en tydelig situasjonsfortelling.
Knut Georg F.
Takk for tilbakemeldingene Gunnar og Kjell, her var det hundrevis av dansende på torget, vanskelig å finne et fokuspunkt fokus i mylderet.
Mvh Knut
Hans Petter S.
Fin fortelling i bildet! Mye folk her ,men du legger fokuset helt riktig: på den eldre mannen, som tar dette på alvor og er konsentrert! Synes dette ble bra! Du kunne muligens beskjære litt i topp (ca på det taket til det blå bygget) for å få enda mer fokus på menneskene, men da forsvinner kanskje litt av omgivelsene og luften i bildet, bildet vil også miste sin kvadratiske form da, så det er vel kanskje best slik det er?
Henning S. P.
Jeg synes fokuset gjør nytta. Den begrensede dybdeskarpheten rydder opp og det fremstår ikke rotete i mine øyne. Konsentrert blikk. Et fint utsnitt fra en større situasjon, jeg synes dette funka bra.

Henning
Ragnar S.
Engasjerende uttrykk ï danserens ansikt, og et bilde som engasjerer også.

Mvh Ragnar S
Helge A.
Liker "myldre" bilder, og dette likte jeg. Perfekt blender valg som "isolerer" en fokusert danser i fine naturlige farger. Du dokumenterer god stemning og kvadratisk utsnitt passet fint her.
Hilsen Helge
Torild H.
Flott fokus og andletuttrykk på danser! Han er inne i dansen, og kanskje samstundes prøve å få eit overblikk over situasjonen? Enig med H.P.Småli om kutt i toppen, lyst felt kan eg ikkje sjå tilføre noe til innhald her.
Knut Georg F.
Takk for hyggelige tilbakemeldinger. Tror at mannen kompenserer for lav høyde med å kneise slik at han ser "ned" på damene:-)
Mvh Knut
Sissel Elisabeth H.
Fokuset på personen med blikket er det som styrker komposisjonen synes jeg. Dans pleier som regel å utstråle glede men litt artig her hvor alle er så alvorlige. Sikkert fordi de er i dyp konsentrasjon.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Knut Georg F.
Takk for tilbakemelding Sissel. Dette er nok alvorlig moro, sikkert en tradisjon som foregår hver helg i spanske byer.
Mvh Knut
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu