Waiting
Det er en gang slik at speilreflekskamera tar litt plass. Denne gangen på reise uten. Motivene dukker allikevel opp og da tager man hva man haver: mobilen!
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2016-11-29 23:09:52
    Versjon #2
Utstyr
  • Apple iPhone 6
  • iPhone 6 back camera 4.15mm f/2.2
  • Brennvidde4.2mm
  • Blender-
  • Lukker1/17s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger106
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1059895} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Øyvind H.
Versjon 1:Dette ble skikkelig tøft, du har fått frem fine effekter som skaper et spennende foto.Det svarte/grå går fint mot den gule stripa, og prikken over ien er ansiktene som lyser opp til venstre. Bra!
Mvh Øyvind H.
Avsluttet .
De hverdagslige scener oppleves ofte som fine motiver, så også her. Ut av dette motivet har du skapt spennende og interessante bilder.Spesielt versjon 1 bringer med seg en stemning som i seg selv er interessant. Meget bra, vennlig hilsen Kjell Øyvind
Pål M. S.
Litt fotolek må til, men her synes jeg personlig det ble litt "overkill". Ideen og tanken er god, og du skal ha for at du gjør det på din måte, og jeg sitter slettes ikke med fasiten på slikt:-)
Roar F.
Bilde 1 er kjempetøft. Flott fargebehandling og dybde!
Roar K.
Jeg tipper du har bearbeidet V1 som fikk et litt spennende og interessant resultat.
Ellers er vel kvaliteten på mobilkameraene nå så gode at man kanskje ikke ser så stor forskjell.
Men mine ustødige fingre og hender er ikke brukbare for sånt så mitt lille kompaktkamera ble rett og slett gitt bort i India. jeg må støtte kamera mot panna for å holde det rolig.
V2 her fikk en fin ekstra struktur med canvas filteret.
Man får liksom litt mer følelse av lerret.
Oppe til høyre ser jeg jo at element og linjer ikke treffer akkurat i krysset, men jeg ville vurdert 2 mm kutt oppe likevel - er og blir en pirkepinne på det området.

Roar
Fredrik N.
Synes nok V1 var best her.
Spennende etterbehandling gjør bildet svært severdig, synes jeg.

Mvh Fredrik
Sissel Elisabeth H.
Jeg liker smuldreeffekten i v1. Kunne også tenke meg ad hodene og barnevognen hadde samme struktur som personene innover perrongen. Disse fremstår spennende synes jeg. Veldig god dybde innover skinnegangen og lys pluss skygger gir bilde god mystikk.

Mvh,

Sissel Elisabeth
Hans Petter S.
Tusen takk for kommentarene alle sammen, alltid hyggelig med tilbakemeldinger!
@ Pål Smørvik; flott med kritisk tilbakemelding, er klar over at jeg beveger meg i grenseland (og kanskje over) av og til. Trenger tilbakemeldinger som dette!
@Roar: Mobilkamera funker, men savnet speilrefleks her, blir ikke helt det samme.
@Sissel Elisabeth: Du har et godt poeng med samme struktur på hodene og barnevogn, mulig jeg prøver meg videre på det!
Vidar Magnus J.
Flott bildeserie, synes du har fått gode resultater i filterbruken. Går for orginalen, fine linjer som leder blikket innover i bildet, liker kontrastene mellom lys og skygge. Synes den lilla fargen lager litt mystikk i bildet.
Ingvald Bright N.
Dette har definitivt noe. Nesten som jeg føler at det kunne bearbeides noe videre. Juvelen som trenger bearbeiding .... Dette er BEA. Mvh Ibn
Hans Petter S.
Tusen takk til Vidar Magnus og Ingvald Bright!
@Ingvald Bright: Du har nok helt rett i at mer kunne vært gjort her. Utgangspunktet, at bildet er tatt med mobil, gjør det litt vanskeligere. Jeg er ikke så god på alle typer bearbeiding, så der har jeg nok mye å gå på. Mulig jeg går tilbake til bildet når jeg har litt mer erfaring og kunnskap om dette. Setter pris på slike kommentarer!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu