I Walk the Line
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-01-07 13:17:07
    Versjon #2
Utstyr
  • FUJIFILM X-T1
  • -
  • Brennvidde18.0mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/150s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger76
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1061806} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Arild T.
Liker komposisjonen her og at du valgte sort-hvitt.
Bildet forandret totalt karakter da jeg valgte sort bakgrunn på skjermen siden den den noe konturløse himmelen går i ett med den hvite "rammen" som omgir bildet. God og passende billedtittel.

Hilsen Arild
Ingvald Bright N.
En knallgod løsning/presentasjon du kommer med her Ragnar. Har gjort denne utgaven selv med nøyaktige skispor og fotsporene mellom. Denne er mer reel, mer hva vi daglig omgir oss med og selv deltar i, med vår egen brokete linje. Topp. mvh Ibn
Øyvind B.
Liker den røffe redigeringen hvor linjer og strukturer lager en dramatisk melankolsk effekt tross det sansynligvis er tatt ved rimelig brukbart dagslys. Uten personen hadde det blitt kjedelig. Ville prøvd og senke den utbrente himmelen noe, muligens ned til første stolpe venstre person. Bare synsing og ofte ikke nødvendigvis riktig. Forgrunn,linjer,symmetri og person bærer bildet...Bra dette.
Mvh Øyvind
Avsluttet .
Fin komposisjon og fin behandling av lys og skygger. Himmelen fremtrer som litt utbrent som det er påpekt over, men på den annen side bidrar det også, slik jeg oppleve det, til å skape en interessant kontrast her. Totalt sett synes jeg det er et meget tiltalende bilde. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Gunnar F.
God utnyttelse av sentralperspektivet som fører frem til personen. Her er s/h eneste løsning for oss Cash fans og i tillegg gir det gode kontraster. Livbøyen mener jeg også tilfører bildet noe. Godt komponert. Mvh Gunnar
Øyvind H.
Fin dybde i dette bildet med den flotte strukturen i "bro-steinene" og personen på vei . Men jeg må innrømme at jeg synes det er for mange elementer som forstyrrer, bl. a.stolpene til høyre, som på en måte stenger for inngangen til bildet.Flott s/h.
Mvh Øyvind H.
Roar B.
' I Walk the Line' er et flott utgangspunkt for å skape et interessant bilde. Noe jeg syns du har klart. Mye symbolikk med dette perspekivet. En slags livslinje, refleksene som snevres inn, kjenner på det å bli dratt innover i motivet. Ville muligens tatt bort noe av himmelen, kanskje ned mot midten av livbøyen.
Roar
Ragnar S.
Øyvind Heggelund er absolutt inne på noe i sin vurdering. To hvite stolper på høyresiden virker noe forstyrrende på helheten og kunne med fordel blitt klonet bort. Når det gjelder himmel så har jeg følgende å anføre: Himmelen var blå, og fremstår derfor som hvit og nærmest utbrent i sv/hv. Det er imidlertid mulig å legge på er ørliten gråtone her. Som Arild er inne på skulle jeg gjerne sett at det kunne vært mulig å velge bakgrunnsfarge for bildene. En svart eller mørk grå bakgrunn ville nok fremhevet innholdet i bildet på en bedre måte.
Takker dere alle for gode og nyttige kommentarer.
Skj
Ragnar S.
Roar: Din kommentar kom mens jeg svarte på de øvrige. Takker for kommentar og ikke minst tipset om å kutte på topp for å øke dybdevirkningen som jo skal være en vesentlig del av bildeinntrykket.
Skj
Roar K.
Så du følger i spora til Johnny Cash???
Ikke så mye å klage på her bortsett fra den hvite utbrenninga som kunne vært fiksa ved å tilsette støy og deretter dempe lyset hvis det ikke går å dempe lyset selektivt uten støy?

Roar
Ragnar S.
Umulig ikke å tenke på Johnny Cash med den setningen. En av hans første jeg hørte, og som fenget. Andre har også nevnt det med himmel, og har notert det bak øret. (utbrentheten er i fargeversjon klar, blå himmel)
Takker for kommentaren Roar.
Skj
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu