Er det noen hjemme?
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-21 23:51:35
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF 80-200mm F2.8L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBarn
  • Lastet opp
  • Visninger448
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106212} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
camilla l.

herlig bilde...
Trine S.

Fine farger, lys og skarphet, yndig og sommerlig. Likte begge versjonene, men synes komposisjonen ble veldig midtstilt og skulderen hennes en anelse for lys(kan skimte detaljer der, så dette kan sikkert rettes i PS)
Oda H.

Begge versjonene er fine på sin måte, men synest likevel #2 illustrerer historien best.
Odd Eirik S.

Da jeg åpnet opp bildet var det første ordene som for gjennom hodet
''Herlig bilde''. Så da må du bare finne deg i at det er to som tenker likt.

Ser ut som hun smugtitter på noe/noen. Mine unger kalte det for å luske. Greide de det uten å bli oppdaget så var det jo kjempestas.

Flotte hudtoner og pene farger i bildet. Vet ikke om det var bevisst fra din side, men det brunorange i treverket til venstre som matcher fargen i bamsen var helt fortreffelig. Meget bra utførelse og komposisjon.

mvh
Odd Eirik
Rune S.

Begge versjoner er flotte! Herlig bilde som illustrerer barnas naturlige glede og nysgjerrighet :-)
Tone B.

Virkelig herlig bilde! Faller for v # 1 her.
May-Lise L.

Skjønt bilde! Flotte farger, passe med gress, struktren i fjølene kommer fint frem. Flink gutt :)
Caroline M. S.

Jeg liker dette langt bedre enn de to forrige barnebildene dine som jeg kommenterte, selv om jeg også synes dette ser for arrangert ut (he, he - den orange stripen som bidrar til at blikket mitt går rett til bamsen, er vel neppe tilfeldig Odd Eirik *SS*). Det er liksom noe med at jeg når jeg ser bilder som dette tenker de skal se naturlige/tilfeldige ut (og at du også har prøvet å få det slik kanskje), men så ser det likevel så arrangert ut. Det er fint med arrangerte studioportretter av unger (og andre), men ute vil jeg helst at det ikke skal se arrangert ut.

Fine farger i dette bildet og herlig fritt for softing. Jeg liker best v1. Synes v2 ble for jevn i tonene, men det er mulig at det er for lyst i rommet her. Også (he, he) at v2 ble for hardt/for mye skarp struktuer (se det - nå klager jeg på for lite soft plutselig). :-)
Grethe B.

Søtt søtt.....og flott komponert!
Sef er det arrangert, men det driter jeg i...(sorry språket...)
Det ser naturlig ut selv vi skjønner at det er tillaget med tanke på bildet. Likte det jkallgodt. Et nydelig barnebilde med deilig stemning av og gå i uskyldige barnesko....

mvh
gt
Avsluttet .

Godt barnebildet....med gode kontraster....

Liker det....

Mags
Inger-Lise S.

Et fint barnebilde. Dyktig eksponert. Et morsomt motiv og veldig gode farger her. Jeg syns bildet har en egen stemning, en god en, som vekker minner om....vet ikke hva, men godt er det:)

mvh Inger-Lise
Stig B.

Flott bilde av deg igjen. Fint utsnitt, fine farger med bra hudtoner. Artig holdning på barnet, bra eksponert. Du har tilegnet deg bra teknikk her. Godt jobbet.

Mvh Stig
Anniken S.

Dette var et klassik og deilig barneportrett.
Liker best v2 med slik halveis sepiaversjon. Tror faktisk jeg kunne tåle enda mer sepiametning på dette bildet. Flott eksponering og behagelig softing.
Dette likte jeg godt.
Frode A.

Takker så mye for alle kommentarer :)

Bildene jeg tar av jentungen(e) er ikke like oppstillt som de kanskje kan virke, men jeg er kanskje litt for ''klisje´'' i tankegangen når jeg tar bilder?

Skal få tatt flere bilder etterhvert hvor jeg da skal prøve å få dem til å se mer ''naturlige'' ut, og ikke så oppstillt.
Unger er morsomme å jobbe med og de gir både mye glede i opptakssituasjonen i tillegg til enkelte fullreffere på bildebrukken ;)

God helg!
Mvh: Frode
Kay R.

Hei Frode...

E bare en tur innom får å gi dæ litt skryt.. En slående god teknisk kvalitet på bilde (normalt fra den kanten) men dåg ekstra bra på dette bilde.. Motivet e godt fanga og komposisjonen sitter godt.. Likte det svært godt..

MVH Kay:-)
Marius F.

Dyktig utført. Meget bra komp, flotte farver.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu