Tilfeldig tatt
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger251
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106259} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Caroline M. S.
Ser ut som nordlys, men siden det er ditt bilde er det vel noe helt annet. ;-) Fine farger (det rød gjør seg veldig godt). Dekorativt.
Rune Edvin H.
Det er nordlys... med noko attåt.
Kristoffer L.
Fantastisk originalt bilde.

Det er ''noko attåt'' som gjør det hele.

En eller annen har blitt kosmisk!

- Kristoffer
Tor Olaf S.
Jeg synes det ser ut som et ansikt i det grønne området oppe til høyre :) Spennende bilde, man blir sittende og gruble over hva det egentlig er som skjer i bildet...
Lars-Anders M.
Spennende bild. Stå på.
Jóhann Á.
Hei Rune!
Rent tilfeldig er bildet storunderlig!! Minner noe om bilder i fra bøker om spiritisme. Her er det flust av tolkningsmuligheter, men jeg har nok litt problemer med å finne noe vettugt. Kanskje jeg burde til psykolog??
leif b.
Et spennende bilde i fine farger. Nå hvet jeg ikke hva disse prikkene er på bildet.(stjerner?) Hadde også värt spennende og sett bildet uten disse. Kansje også den hvite flekken (lys?)nede venstre kunne värt duset ned. I mine öyne så tar den mye oppmersomhet vekk i fra annsiktet som er i höyre side. Men for all del et spennende bilde.
Ha en fin kveld.
Tone B.
Her ser jeg stjerner og antydning til nordlys som for meg illustrerer natt, personen til høyre får meg til å tenke drømmer,,, virkelig spennende bilde som får fantasien til å spinne avgårde! Spennende komposisjon og farger - et annerledes bilde som skiller seg ut i mengeden. Likte dette!

mvh Tone
Tarjei Ekenes K.
jeg aner ikke hva det er,
men for meg er det en gud som legger hånden sin over landskapet

med grønt/blått ansikt oppe til høyre i bildet

skikkelig tøft

:-D ! son tarjeiav !
Rune Edvin H.
:) selvportrett, tror jeg , men vet ikke helt....
Mike T.
Hei Rune,
stemningfullt bilde fra Vestlandet: Til venstre ville vi sett Dalsnuten (men vi ser den ikke fordi det er natt) som IGJEN har et vulkanutbrudd (dette kommer veldig godt fram). Men Mikkey Mouse (for anledning på besøk i Norge for å hedre syklisten Gunn-Rita) stopper lava'n med ild i blikket. Vår herre viser seg til høyre og ser på. Litt nordlys her nede også av og til, og ''korn-høstingen'' nærmer seg slutten. Så får dere andre se hva dere vil ;-).
Ganske bra dette, Rune.
Hilsen Mike
Toini B.
sprøtt. Litt mye prikker men ellers likandes:-)
Thorfinn B.
interessant sammensetning som gir de små grå noe å fundere på. Liker både fargespill og ikke minst den overraskende røde flekken.
Eli L.
Jeg tenker på fødsel, et liv blir til, eller noe i den duren når jeg ser bildet ditt. Bildet kler de duse fargene, meget spennende. Ja, jeg tenker faktisk litt på ''Maika - Jenta frå verdansrummet'' også, og det er gode minner.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu