02.00 ved Brønnøysund
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Sigma 105/2.8
  • Blender-
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger221
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106269} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Inger Anne Maritsdotter V.

Deilig vakkert stemningsfullt velkomponert flott bilde , det oser av ro og stillhet og har en god skarphet.
mvh IAV
Inger-Lise S.

Fint nattbilde,med god stemning. Liker motiv og farger:)

mvh Inger-Lise
Viktor J.

Et bilde med veldig mye fin stemning. Velkomponert og delikate farger.
MVH Viktor
Tom E. F.

Mine øyne liker det de ser!
Stemningsfullt, så absolutt.
(Dersom du maskerer ut skillet mellom himmel og fjell, markerer omvendt og så skarper resten, så unngår du den lyse randa som forstyrrer. Har du ikke skarpet i etterkant, anbefaler jeg innstillingen ''soft'' i kameraet. Da har du full kontroll over skarpingen under bearbeidelsen. Et opptak som er slik, krever for mye arbeid i etterkant).
mvh Tom
Tom R.

Et rolig og fint bilde man kan sitte å se på.
Savner noe luft oppe, ellers så sitter kompen.

Tom:)
Inge-Martin F.

Hei Grethe.
Nydelig fin stemning uten ektreme farger på noke måte.
Det er nemt meir luft,...jooh...men det hadde også gått greit med litt kutting for å få vekk himmelen heilt,kansje. ;-)
Mvh. I.M.F
Janne L.

Flott stemningsfuldt bilde. Jeg er usikker på de skarpe stripene. De skjærer litt i øynene mine. Eller er det de som skaper kontrasten? Er ikke sikker. Kanskje de kunne vert tonet ned litt. Men du har iallefall klart å skape stemning så det holder.
Janne
Torbjørn S.

Rolig og stemningfullt!

TS
Avsluttet .

Otroligt stämmningsfullt, måste varit underbart att fotograferat.
mvh/Christer
Jan Erik B.

Ville kanskje fjernet noen av de små elementene som flyter i vannet.. Ellers var dette et utrolig fint og stemningsfullt bilde.. De to stripene midt i bildet syntes jeg passer inn som en naturlig del av helheten. Når jeg ser lenge på det bildet får jeg minner som ikke er mine..
-Jan Erik-
Fred S.

Synes ikke du skal vente lenge med å legge ut neste bilde, Grethe, særlig ikke hvis du ''jobber rævva av deg'', som du sier. Den kan være god å ha hvis du f.eks, skal sette deg ned og ta slike bilder som dette: Herlig stemningsfullt, de to lysstripene gjør også veldig mye. Ville nok ha kuttet bort det lyse feltet nederst, men ellers er jeg forferdelig svak for slike bilder, og jeg vet at du kan ta slike. ( dette har jeg faktisk ikke sett før)

Så ''svelg kamelen'', som du sier. Jeg er nå bare slik, jeg orker ikke alle disse likegyldige kommentarene som slenges ut i hytt og pine her på dotten for at en selv skal få tilsvarende kommentarer tilbake. Men: Når jeg først serverer slike ''kameler'', så gjør jeg det enten til folk som irriterer meg, eller til folk jeg mener kan mye bedre. Du hører så absolutt til den siste gruppen; du har sans for vakre motiver og små, fine detaljer ( jeg husker enda det blå fergetauet ditt), og bør være en av dem som er med på å heve kvaliteten på denne siden. Så kom igjen...

vh fred
Rune L.

Veldig bra kveldsstemning. Et lite pirk må bli det grenen nærmest kamera som ble litt uskarp. Veldig bra komposisjon og utsnitt. Totalt sett veldig pent.

Mvh
Rune
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu