En dag av betydning, men synes ikke
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBil/motor/Kjøretøy
  • Lastet opp
  • Visninger68
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1063995} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Sissel Kleivdal H.
Kanskje en av de dagene hvor 'en lurer på hvordan verden kan gå som normalt.....
Tittelen pirrer nysgjerigheten . Det ligger en uforklarlig stemning i bildet....
Liker uttrykket.

Sissel
Pål M. S.
Hver dag bør vel være av betydning, men noen mer enn andre... Som Sissel sier, er noe med stemningen her...klarer ikke å lese noe symbolikk...skiltene, fargene, retningen på bilen...du pirrer vår nysgjerrighet, igjen. Noe skal en holde for seg selv, og noe er godt og få uttrykt gjennom ord eller bilder. Kan være godt og få det gjort:-)
Arild T.
Et bevis på at en god tittel i et bilde gjør det visuelle inntrykket spennede og pirrende. En uforutsigbar stemning i bildet, uten at man kan ane hvorfor.

Hilsen Arild
Avsluttet .
Den suverene komposisjonen, fargene og deres forhold til hverandre og tittelen bidrar sammen til å skape en spesiell stemning av spenning, noe uforklart,et bilde som kan gi betrakteren insentiv til å la tanker og følelser arbeide videre. Inspirerende. vennlig hilsen Kjell Øyvind
Ingvald Bright N.
Takk til Sissel M, Pål M, Arild og Kjell Øyvind. Tittelen krever en liten forklaring. Jeg var ned kona til Bergen til en stor hjerteoperasjon. Det ble flere dager den uka med utallige turer fra hotellet og opp til Haukeland. Mye mørke tanker og tunge steg. Denne dagen derimot er det blitt lys, om ikke så mye, men mot og liv vender gradvis tilbake. Så langt har det gått gradvis bedre. Tusen takk til Dere. mvh Ingvald
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu