Verktøy 1-3
Nok en kolleksjon (ikke collage), og jeg legger derfor ut enkeltbildene som versjoner.
Bildet inngår i albumet Lambertseter industrier -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-09-23 12:56:02
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2004-09-23 12:56:53
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2004-09-23 12:58:02
    Versjon #4
Utstyr
  • Olympus E-1
  • Zuiko digital 14-54 mm, 1:2,8-3,5
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriIndustri
  • Lastet opp
  • Visninger287
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_106415} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Rune Edvin H.
Hm.. jo, hvorfor ikke??
Følere at det midterste kanskje skjører litt på formen i forhold til de to ytterste (nå tenker jeg landskonk), men ser det gjør seg bedre i misten enn utenfor. Knaskje du heller burde prøve å rendyrke tre former som utfyller hverandre noe mer? Kommer tilbake til dette dersom jeg finner på noe mer å si.
Rune
Morten L.
Synes dette funker bra!
Spennende med diagonaler i 1, buer i 2 og horisontaler i 3.
Fine klare farger som går godt sammen og gult som går igjen både på bilde 1 og 3.

Liker det!

Morten
Caroline M. S.
Tusen takk for nyttige kommentarer. :-) Jeg ser hva du mener Rune. Slik går det når man skal prøve og lage kolleksjon av bilder som ikke er tatt med tanke på å være i kolleksjon. Og Morten - så kult - det tenkte ikke jeg på. Skal jammen huske din diagonal, bue og horisontal hvis noen ber meg forsvare dette. :-) Jeg så også på fargene som en gjennomgående tråd (gul/orange - det er noe orange på 2'eren også). Nå tror jeg jeg skal stikke ut og ta kolleksjonsbilder med deres tips i tankene. :-)
Kristoffer R.
Ny, fin collage. Bra at du varierer hvor tett du går innpå motivet. Tror jeg skulle ønske at bildet til venstre hadde et horisontalt element a la det du har i bildet til høyre -- du kunne fått en bra balanse på den måten.
Inger-Lise S.
Hei! Litt av en utfordring for meg å kommentere disse bildene;) Men jeg liker å gi en tilbakemelding på kommentarer.
Collager har jeg lite greie på, men syns den ble litt rotete.. (Må beundre M L's observasjonsevne)
Men jeg liker best v#3 her. Her har du gått nærmere, der er fine buer og fine farger. Et fint motiv.

mvh Inger-Lise
Avsluttet .
Synes dette er veldig bra som kolleksjon. Ser det for meg i en brosjyre el.l. Farger og mønstre står godt til hverandre.
Caroline M. S.
Takk for nye tips og kommentarer. :-)

Anne Gro: Så fint! Jeg var på Lambertseter Industrier for å ta bilder av folk i arbeid til nettopp en brosjyre. Og siden jeg er en slik en som gjerne skulle blitt innelåst og gjenglemt hos Clas Ohlson en natt, tok jeg også noen bilder av verktøy og slikt, selv om oppdragsgiver ikke hadde bestilt det. :-) Det ble ikke så mye jeg fikk tid til, men om jeg hadde hatt tid kunne jeg sikkert gått der i timesvis og tatt bilder av verktøy, spon og oljesøl uten å bli lei. :-)
Gunnar M.
Pent bilde av et tradisjonelt motiv, pene farger. Hvis kamera hadde stått litt lavere hadde det vesle tannhjulet blitt helt rundt og innsiden av tennene ikke blitt synlig. En litt mer symmetrisk plassering av det store f.eks ved en beskjæring på venstre side hadde jeg likt.
Motoren i bakgrunnen ville kunne danne en tredje sirkel hvis den hadde vært skarp. Kanskje andre elementer da hadde sneket seg inn og spolert symmetrien? Et polarisasjonsfilter kunne ha fjernet noen av refleksene i lakken.
Rune H.
Liker godt versjon 1.
Får følelsen av et illustrasjonsbilde i en katalog for maskiner her :)
Mye å forholde seg til, men det funker her!
Rune :)
Caroline M. S.
Takk Rune! Disse bildene ble faktisk laget for brosjyrebruk (et lite oppdrag jeg fikk). :-)

Takk (noe seint) til deg også Gunnar. Gode tips du kommer med her og noe for meg å tenke på til en senere anledning. Polariseringsfilter har jeg imidlertid litt varierte erfaringer med - ser ut for at det blir en del uønsket fargestikk når jeg bruker det sammen med digitalkamera.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu