Bildet inngår i albumet Mellom drøm og virkelighet -
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2017-02-19 22:28:33
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2017-03-03 21:05:56
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_1064509} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Hilfred M.
Dette er ett bilde som fikk meg til å stoppe opp og tenke, en presentasjon som virkelig fikk tankene og fantasien i aktivitet. Til å begynne med fikk jeg slik lyst til å fjerne de kvite prikkene på begge sider av løypa, men etter å laget min tolkning av bildet har jeg skiftet mening.
Knallbra!
innholdsrikt og spennende.
Rolf S.
Deilig klassisk komposisjon med en linje som fører deg inn i bildet. Jeg ser en litt bortkommen "gubbe" som labber hjem uten ski en lørdags natt. Teknikken får meg til å tenke på gamle dagers solarisasjon av sv/hv negativer.
Roar B.
Hyggelig at du stoppet opp, Hilfred.
Roar B.
Hyggelig at du stoppet opp, Hilfred, og fant noe interessant i dette uttrykket. Mest tenkt som en lek fra min side. Men, kanskje har noe i seg allikevel..
Roar B.
Solarisasjon var absolutt i tankene her. Dette spesielle uttrykket som var artig å prøve på, men akk så vanskelig å få til inne på mørkerommet. Takk for din lille 'fortelling', Rolf !
Ragnar S.
Dine bilder er nesten uten unntak i kategorien "til ettertanke og tolkning". Du og noen andre er eksponenter for nettopp dette. En kategori som er etterlengtet på forumet. Flott at vi får variasjoner, dette trenger vi.
Her et godt utgangspunkt for egen tolkning ut fra du selv har opplevd i livet. Inspirerende.

Mvh Ragnar S
Torild H.
Teknikk brukt her, spennande, og verdt å studera, konturer er "tegna på" i etterkant av behandlig av bildet.(?)
Velkomponert, men stusser litt på høgre linje på mannen, over skoen; er det noe han ber på..?..usikker på hensikten her, om linja heller skulle vore meir tydelig.
helsing Torild H.
Roar B.
Takk for vennlige ord, Ragnar. Er nok litt bevist, dette å tøye noen grenser. Prøve ut nye teknikker og løsninger fortalt med en annen vinkling enn det som er gjengs oppfatning av begrepet fotografi. Kanskje til og med spore til ny kreativitet en ikke visste å være i besittelse av. Uansett, verdt å forsøke.

Konturene er ikke lagt på, kun oppstått i prosessen og en konsekvens av harde kontraster i originalen. Dette over skoen, ja, det er nok en pose hun bærer på, kjæresten min, som forøvrig har uttrykt stor munterhet over benevnelsene “ gubben” og “mannen” :)
Hjertelig takk Torild for at du setter av tid til noen kommentarer !
Rolf S.
selvfølgelig er det ikke bra gubber som stavrer seg hjem en lørdagskveld. Vi lever jo i likestillingens tid
Roar B.
Ja, likestilling må til, så vel "fotografisk" som på alle andre områder ! :)
Knut Georg F.
Ganske effektfull bildebehandling som minner om Jan Groths broderiteknikk (http://gfx.nrk.no//v2KiyfNag3xjSDxGW2y_SQK1j52oVYSzV9eYeCtGaujw). Dette er kanskje fotoshops "glowing-edgdes-filter" i fritt spill?
Synes bæreposen ødelegger renheten i motivet, og kanskje også omfanget av småskogen i åsen bak.
Mvh Knut
Roar B.
Mener jeg så en dokumentar om Jan Groth for en god stund siden. Med disse "enkle" linjene, den geniale streken som forteller det meste. Er ikke i nærheten av dette rent kunstnerisk, men enkelte likhetstrekk ser jeg muligens i min lille filter lek
Enig at denne posen forkludrer omrisset. Men tenkte også den kunne bli en opponent, en slags motstand til all denne renheten rundt personen. Bidra kanskje til undring ? Om hva vi egentlig ser der nede ved foten ?
Tegningene i bakkant var nok bevisst fra min side. Noe med veien og husene jeg ville ha fram.
Men tror også det hadde fungert minst like bra med bare topp og bunnlinje. Skal prøve en ny versjon der jeg rydder opp litt.
Takk for både ros og ris, Knut !
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu